Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Το κύπελλο δεν έχει αξία χωρίς το πρωτάθλημα

Πρωτάθλημα και κύπελλο ζητά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. 

Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται μέσα και στους δυο της στόχους και θα επιδιώξει το ντάμπλ μετά από 18 ολόκληρα χρόνια.

Το μεγάλο στοίχημα για τους «γαλαζοκίτρινους» είναι να κολλήσουν 2ο πρωτάθλημα στη σειρά μετά από πάρα πολλά χρόνια. Αυτός είναι ο πρώτιστος στόχος της ομάδας εξάλλου για να έχει μεγαλύτερη αξία η κατάκτηση του κυπέλλου θα πρέπει να συνοδευτεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λευκωσίας θα ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Οι τρεις βαθμοί είναι κάτι παραπάνω από επιτακτικοί. Ο ΑΠΟΕΛ επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες και να πάει στο μεγάλο ντέρμπυ με την ΑΕΛ χωρίς να χάσει άλλους βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Στάθης Αλωνεύτης είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής και στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν προλάβει. Εκτός θα μείνει και ο Τόμας Ντε Βινσέντι ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα με τους Αλεξάντρου και Χαραλαμπίδη να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα στις 09.00 ξεκινά η ελεύθερη προπώληση για το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Κάθε φίλαθλος θα δικαιούται δύο εισιτήρια.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου