Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

BBC: Στην Κύπρο πιστεύουν ότι κρύβονται οι 11 πιο «διαβόητοι» εγκληματίες της Βρετανίας –Δείτε ποιοι είναι

Μια νέα έρευνα έχει ξεκινήσει για τον εντοπισμό των πιο περιβόητων φυγάδων του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίοι σύμφωνα με το BBC, πιστεύεται ότι κρύβονται στην Κύπρο.

Τα ονόματα 11 ανδρών, περιλαμβάνονται στις λίστες της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος και της λίστας Crimestoppers του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς καταζητούνται για εγκλήματα, όπως βιασμοί, απάτες και λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Οι Βρετανικές Αρχές, διατηρούν εύλογες υποψίες, ότι οι καταζητούμενοι, ζουν στην Κύπρο, καθώς υπάρχει μια μεγάλη βρετανική κοινότητα στο νησί.

Οι πέντε από τους καταζητούμενους, εξακολουθούν να αναζητούνται στο πλαίσιο μιας επιχείρησης που ξεκίνησε το 2012, μαζί με έξι νέους ύποπτους εγκληματίες.



Σε παρόμοιου τύπου προγενέστερη εκστρατεία - γνωστή ως Επιχείρηση Ζυγός - τέσσερις από τους εννέα καταζητούμενους συνελήφθησαν. Η ΕΑΑ και Crimestoppers ελπίζουν ότι η δεύτερη επιχείρηση θα έχει την ίδια επιτυχία.

Ανάμεσα στα εγκλήματα που διέπραξαν, περιλαμβάνεται και η εξαπάτηση 20.000 πελατών από ταξιδιωτικό γραφείο, καθώς και ιπποδρομιακά στοιχήματα.



Οι ύποπτοι στη λίστα είναι οι εξής:

Jeffrey Bloor, 41 ετώ, από το Brighton: Καταζητείται από την αστυνομία του Sussex για συμμετοχή σε παράνομα ιπποδρομιακά στοιχήματα πολλών εκατομμυρίων λιρών.

Richard Ardolino, 38 ετών, από το Λιντς: Καταζητείται από την αστυνομία του West Midlands αφού θεωρείται ύποπτος για τη συμμετοχή σε σπείρα, η οποία εξαπατούσε αγοραστές, υποθηκεύοντας την περιουσίας τους για την αγορά σπιτιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Osman Aydeniz, 35 ετών, από τα κατεχόμενα: Το τελευταίο διάστημα ζούσε στο Λονδίνο και καταζητείται από την ΕΑΑ, ως ύποπτος για συνομωσία στην προμήθεια φαρμάκων κατηγορίας Α, συνωμοσία για διάπραξη κλοπής και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ozgur Demir, 39 ετών από την Τουρκία: Ζούσε επίσης στο Λονδίνο και καταζητείται για την ίδια υπόθεση με τον OSman Aydeniz.

Ersin Μουσταφά, 38 ετών, από το Λονδίνο: Καταζητείται από την αστυνομία του Λονδίνου και την Αρχή Δημοσιονομικής Συμπεριφοράς, για οικονομικό έγκλημα ύψους £ 2,5 εκατ.

Χριστάκης Φιλίππου, 70 ετών: Επίσης γνωστός ως Χριστάκης Χρυσοστόμου , καταζητείται από την αστυνομία του Met, αφού καταδικάστηκε για συμμετοχή σε υπόθεση εξαπάτησης 20.000 πελατών ταξιδιωτικού γραφείου.

Martin Evans, 52 ετών: Καταζητείται για διακίνηση ναρκωτικών, κλοπή και δόλιες συναλλαγές.

Timur Mehmet, 40 ετών, γεννήθηκε στο Λονδίνο: Καταζητείται από το Βασιλικό Τελωνείο της Βρετανίας, αφού καταδικάστηκε εν τη απουσία του και φυλακίστηκε για οκτώ χρόνια, για φορολογική απάτη, ύψους £25 εκατομμυρίων.

Hasan Akarcay, 57 ετών, Τουρκοκύπριος: Καταζητείται από την αστυνομία του West Yorkshire, όταν πιάστηκε στα πράσα να μεταφέρει με συνεργάτη του από το Λονδίνο προς το Μπράντφορντ, 12.5kg διαμορφίνης , ένα φάρμακο παρόμοιο με την ηρωίνη.

Κώστας Σαμψών, 23 ετών: Καταζητείται από την αστυνομία, αφού καταδικάστηκε το 2012 για τον βιασμό μιας γυναίκας που συνάντησε σε κλαμπ του Λονδίνου, πριν από δύο χρόνια.

Mehmet Salih, 42 ετών, Τουρκοκύπριος: Καταζητείται από την αστυνομία του Leicestershire, ως ύποπτος για την διακίνηση κοκαΐνης κατά την περίοδο Δεκέμβριος 2010- Νοέβριος 2011.

Εναντίον των 11 ανδρών, έχουν εκδοθεί ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.

- Source : http://www.tothemaonline.com

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου