Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΛΑΒΡΑΚΙ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Μετά από σχετική πληροφορία που έφτασε στις αρχές, ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα δεν προσφέρονταν μόνο υπηρεσίες μασάζ, η Αστυνομία οργάνωσε χθες βράδυ επιχείρηση και μπούκαρε στο διαμέρισμα - πορνείο στη Μέσα Γειτονιά.

Εκεί εντοπίστηκαν μία 57χρονη Ελληνοκύπρια η οποία εμφανιζόταν ως υπεύθυνου του παράνομου μασατζίδικου, δύο γυναίκες 29 και 48 χρόνων από τη Ρουμανία και ένας άντρας που βρισκόταν εκεί ως πελάτης. 

 Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, στο χώρο βρισκόταν και συνεργάτης της αστυνομίας, που προηγουμένως επισκέφθηκε το χώρο ως πελάτης και ο οποίος είχε δώσει φωτοτυπημένα χαρτονομίσματα, για να έχει σεξουαλικές υπηρεσίες από την 48χρονη. 

 Οι γυναίκες έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται, ενώ σήμερα και οι τρεις ύποπτες που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της διατήρησης οίκου ανοχής, της μαστροπείας και αποζειν από κέρδη πορνείας, οδηγήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα 4ήμερης κράτησης.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου