Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Καιρός: Ηλιόλουστες... συννεφιές προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, στα ορεινά και στο εσωτερικό, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά στα ανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα καταστούν θαλάσσιοι, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το Σάββατο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, το πρωί και μέχρι το απόγευμα, ενώ το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου