Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Βοήθεια σε πολύτεκνους από την Επαρχιακή Επιτροπή Πολυτέκνων στην Πάφο

Εκατόν ογδόντα πολύτεκνες οικογένειες εξασφάλισαν τρόφιμα μέσω της Επαρχιακής Επιτροπής Πολυτέκνων και άλλες εκατό σχεδόν πολύτεκνες οικογένειες θα εξασφαλίσουν κουπόνια υπεραγοράς στην Επαρχία Πάφου για το πασχαλινό τραπέζι, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Πολυτέκνων Λεόντιος Τσέλεπος.


Ο κ. Τσέλεπος δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως ήδη 60 περίπου πολύτεκνες οικογένειες έχουν παραλάβει τα κουπόνια και εντός της ημέρας θα τα παραλάβουν οι άλλες 40.



Ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Πολυτέκνων χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την κατάσταση και σημείωσε πως οι πολύτεκνοι δεν ζητούν ελεημοσύνη αλλά ζητούν να επιστραφούν τα ωφελήματα που έχουν αποκοπεί και κυρίως ευκαιρίες για να εργαστούν. Πρόσθεσε πως φέτος δεν υπήρξε η αναμενόμενη ανταπόκριση από τους διάφορους φορείς προκειμένου να στηριχθούν οι πολύτεκνες οικογένειες της Επαρχίας Πάφου.



Ο κ. Τσέλεπος δήλωσε επίσης πως τα περασμένα Χριστούγεννα ο αριθμός των οικογενειών που έλαβαν ανάλογη βοήθεια ήταν διπλάσιος, σημειώνοντας ότι σταδιακά μειώνεται η δυνατότητα προσφοράς βοήθειας από διάφορους οργανισμούς οι οποίοι ενισχύουν την οργάνωση προκειμένου με τη σειρά της να στηρίζει τις πολυμελείς οικογένειες.

Source : http://www.livenews.com.cy/

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου