Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Κι όμως, στο «Game of Thrones» συμμετέχουν 6 ποpvοστάρ!

Κι όμως, στο «Game of Thrones» συμμετέχουν 6 ποpvοστάρ!
Ακόμα και οι μεγαλύτεροι φανς του «Game of Thrones» αγνοούν μια ίσως όχι και τόσο σημαντική, αλλά αν μη τι άλλο... πιπεράτη λεπτομέρεια.
Έξι γυναίκες ποpνοστάρ, όχι ιδιαίτερα γνωστές στο ευρύ κοινό, έχουν υποδυθεί ή πρόκειται να υποδυθούν ισάριθμους ρόλους στη σειρά που έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό. Πρόκειται για τις ακόλουθες:


Sibel Kekilli
Εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου και... παρέμεινε. Έκανε λαμπρή καριέρα στη βιομηχανία των εpωτικών ταινιών πριν από μια δεκαετία.


Samantha Bentley
Βρετανίδα ποpνοστάρ, με σημαντικές διακρίσεις στο παλμαρέ της. Έχει κλείσει ρόλο, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος θα είναι αυτός.


Jessica Jensen
Ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε εpωτικές ταινίες το 2011 και μάλιστα αναδείχθηκε... rookie της χρονιάς. Θα έχει ρόλο, άγνωστο ποιον, στον τέταρτο κύκλο.


Aeryn Walker
Παίζει κυρίως σε ερασιτεχνικές ταινίες ποpνό και έρχεται από την Αυστραλία. Θα υποδυθεί μία από τις συζύγους του Craster κατά τη διάρκεια του 4ου κύκλου.


Maisie Dee
Βρετανίδα ποpνοστάρ, έπαιξε την Daisy κατά τη διάρκεια του 2ου κύκλου.

Sahara Knite
Ο ρόλος της είχε πολύ σύντομη διάρκεια, αλλά η ίδια πρόλαβε να αφήσει το στίγμα της, καθώς μία από τις εpωτικές περιπτύξεις της με τον Esme Bianco, χαρακτηρίστηκε ως ιδιαίτερα αισθησιακή.

Πηγή: e-radio.gr & dolce.com.cy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιος Έχει Κάνει Σεξ Με Ποιον Στο Game Of Thrones - Ό,Τι Έχει Συμβεί Με Μια Ματιά

---> ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΙΡΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ  Ε Δ Ω <---

---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου