Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΑΕΛ - Όπως το 2012

Η ΑΕΛ καλείται να βγάλει το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα. 

Η ΑΕΛ αν κερδίσει έχει σαφέστατα το πλεονέκτημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι σε περίπτωση ισοπαλίας θα διατηρήσουν την απόσταση ως έχει ενώ αν ηττηθεί η ομάδα θα είναι ισόβαθμη με τον ΑΠΟΕΛ θα πέσει όμως στην δεύτερη θέση λόγω των τερμάτων.

Ο τραυματισμός του Σακέτι έχει στεναχωρήσει άπαντες στην ομάδα ενώ ο Αργεντινός δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Πλέον ο Ιβάιλοφ Πέτεφ καλείται να βρει τις λύσεις και δεν αποκλείεται να δούμε το δίδυμο του 2012 σε δράση με τους Νικολάου και Ντεντέ να είναι τα δύο αμυντικά χαφ που πραγματικά έκλειναν τους χώρους και δεν άφηναν τίποτα να περάσει. Οι δυο τους έχουν δείξει πολλές φορές ότι όταν έχουν καλή απόδοση τότε η ΑΕΛ λειτουργά εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φίλοι της ομάδας ετοιμάζονται να κατακλύσουν βόρεια κερκίδα του γηπέδου καθώς έχουν φύγει σχεδόν τα μισά εισιτήρια από την μπουτίκ. Η προπώληση συνεχίζεται και σήμερα και αναμένεται ότι θα έχει αυξημένη ζήτηση και πάλι και αν συνεχιστεί ίσως να έχουμε και sold out για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Source : www.24sports.com.cy


---> ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ LIKE  ΕΔΩ ---ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου