Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Φουλάρει για Σαλαμίνα

Η προετοιμασία του Απόλλωνα για τον αγώνα της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα συνεχίζεται σήμερα με πρωινή προπόνηση. 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χθες ξεκουράστηκαν και σήμερα θα επιστρέψουν στο Κολόσσι πιο φρέσκοι.

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά, καθώς από τον αγώνα της Κυριακής θα απουσιάσουν ο Γκιέ και ο Κωνσταντίνου. Και οι δύο έχουν ανεβάσει ρυθμούς, αλλά θα είναι σε θέση να επανέρθουν στην αποστολή στον αγώνα με τον Άρη.

Πήραν καλές ανάσες Γκουγίον, Ρομπέρ

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία είναι η επιστροφή του Γκουγιόν και του Ρομπέρ. Δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις στον κ. Χριστοφόρου και εξέτισαν την ποινή τους.

Βέβαια, λόγω της τιμωρίας, αλλά και της αναβολής του πρωταθλήματος οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν να αγωνιστούν από τις 22 Φεβρουαρίου και το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Συνεπώς, ξεκουράστηκαν πάρα πολύ και πλέον είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα στα δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αρχίζει να δουλεύει το πλάνο του «Αμμόχωστός»

Από την στιγμή που δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα βοηθά την τεχνική ηγεσία να καταστρώσει τα πλάνα της. Ο κ. Χριστοφόρου με τους συνεργάτες του θα αρχίσουν από σήμερα θα δουλεύουν στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο «Αμμόχωστός».

Βέβαια, με βάση αυτά που είδαμε το τελευταίο διάστημα, είναι δύσκολο να δούμε αλλαγή στο πλάνο της ομάδας. Το πιθανότερο είναι να διατηρηθεί το 4-2-3-1, αλλά με κάποιες αλλαγές σε πρόσωπο. 

Source : www.24sports.com.cy

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου