Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα Δημητριάδη-Γιωρκάτζη στην Κεντρική Τράπεζα

Την πρώτη της συνάντηση με τον Πανίκο Δημητριάδη θα έχει στις 11:00 η νεοδιορισθείσα Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Χρυστάλλα Γιωρκάτζη.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ μετά το διορισμό της στη θέση του Διοικητή της ΚΤΚ, η κ. Γιωρκάτζη ανέφερε ότι αποτελεί "μεγάλη τιμή" για την ίδια, τονίζοντας όμως ότι "η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη".

Η κ. Γιωρκάτζη αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά της στις 11 Απριλίου.

"Η χώρα μας περνά μια δύσκολη οικονομική κατάσταση, οι προκλήσεις είναι μεγάλες", τονίζει η κ. Γιωρκάτζη και προσθέτει: "Θα καταβάλω το άπαν των δυνάμεών μου για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της οικονομίας και ιδιαίτερα του τραπεζικού τομέα, έχοντας ως στόχο τη σταθεροποίηση και την πλήρη ανάκαμψη του τομέα."

Η κ. Γιωρκάτζη σημειώνει πως η ίδια υπολογίζει στη στήριξη και τη συνεργασία όλων των συνεργατών της στην Κεντρική Τράπεζα, καθώς και των ενδιαφερομένων συνόλων της κοινωνίας.

"Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε", καταλήγει.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, μέχρι το διάστημα της αποχώρησής του στις 10 Απριλίου, ο κ. Δημητριάδης θα χειριστεί τις εκκρεμότητες που έχει ενώπιον του και θα ενημερώσει την αντικαταστάτριά του.

- Source : http://www.tothemaonline.com

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου