Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Πονοκεφαλιάζει ο Δώνης

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Εθνικό στο ΓΣΠ (16:00, LTV). 

Η ομάδα της Λευκωσίας καλείται για άλλο ένα παιχνίδι να δείξει χαρακτήρα και πάρει το τρίποντο για να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στα 11 ντέρμπυ που ακολουθούν.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Οι απουσίες είναι πάρα πολλές και ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ καλείται να βρει τις λύσεις αφού οι επιλογές είναι πλέον περιορισμένες. Ο Νούνο Μοράις θα λείψει για 1η φορά από την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ σε αγώνα πρωταθλήματος. Δεν υπολογίζονται επίσης οι Ντε Βινσέντι, Αλωνεύτης, Πιπίνης και Μπενασούρ.

Σήμερα θα γίνει η επαναξιολόγηση της κατάστασης των Αρτυματά και Κακά. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ευελπιστούν ότι ο Αρτυματάς θα προλάβει τον αγώνα και θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει το Νούνο Μοράις. Ο Σολωμού έχει τις πιθανότητες με το μέρος του και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Προέκυψε και ένα πρόβλημα με το Βινίσιους ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα και η συμμετοχή στον αγώνα του Σαββάτου είναι αμφίβολη. Ουσιαστικά κανείς από τα 2 αμυντικά χαφ δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει το παιχνίδι με τον Εθνικό κάτι που σε βάζει σε σκέψεις το Γιώργο Δώνη οποίος ψάχνει για εναλλακτικές λύσεις. Σε περίπτωση που δεν προλάβει κάποιος από τους δυο υπάρχει και η επιλογή του Τιάγκο Γκόμες ο οποίος επί εποχής Πάουλο Σέρτζιο είχε αγωνιστεί σε αυτή τη θέση.

Source : www.24sports.com.cy

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου