Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΘΥΡΑ 9 - «Δεν συνεργαζόμαστε με πρόσωπα που πολέμησαν την Θύρα 9»

Η Θύρα 9 με ανακοίνωση της τονίζει ότι στην πρόσφατη συνάντηση με τη νέα διοίκηση της Ομόνοιας, ξεκαθάρισε ότι οι οργανωμένοι δεν είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν με πρόσωπα που στο παρελθόν πολέμησαν τη Θύρα 9.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Αδέλφια της ΘΥΡΑ9 περήφανε πράσινε λαέ,

Επικοινωνούμε μαζί σας προς ενημέρωση για τις διαδοχικές επαφές που είχαμε τις τελευταίες μέρες, με μέλη της ΘΥΡΑ 9, Συνδέσμων Φιλάθλων και του νέου ΔΣ της ομάδας μας. Βασικό περιεχόμενο των συγκεκριμένων συναντήσεων, ήταν η πρόσφατη εκλογή του νέου ΔΣ και για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά.

Να ξεκαθαρίσουμε, ότι στη συνάντηση που είχαμε με τα μέλη του ΔΣ του σωματείου, μεταφέραμε τη θέση της ΘΥΡΑ 9, όπως αυτή χαράχτηκε από την ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήσαμε. Την οποία και δημοσιοποιούμε: Θα είμαστε πιστοί στο καθήκον όσες φορές και αν μας χρειαστεί η ομάδα. Είτε πρόκειται για οικονομική στήριξη είτε πρόκειται για να τραγουδήσουμε για την ιδέα της ζωής μας. Ταυτόχρονα όμως, όπως ξεκαθαρίσαμε και στα μέλη του ΔΣ, δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με κανέναν του οποίου ήδη γνωρίζουμε το ποιόν του.

Ήδη έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες ανακοινώσεις πολλά που μας χωρίζουν με τη «νέα» διοίκηση. Για να μην τύχουμε όμως και πάλι θύματα λάσπης και ψευδολογίας, τονίζουμε ότι δεν μπορούμε να ανοίξουμε τις πόρτες σε πρόσωπα που πολέμησαν την ιδέα, στελέχη και το κτίριο της ΘΥΡΑΣ 9. Υπενθυμίζουμε εν ολίγοις:

*Διαγραφή Θυραεννιωτών από μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για ασήμαντους λόγους. Μη έγκριση υποψηφίων μελών, που «κόπηκαν» στο φιλτράρισμα...

*Υπόγειος πόλεμος εναντίον στελεχών της ΘΥΡΑΣ 9 σε προσωπικό επίπεδο, τόσο σε οικογενειακό όσο και επαγγελματικό τομέα.

*Σαφής αντι-ΟΜΟΝΟΙΑτικη συμπεριφορά εκ μέρους τους, χωρίς να χρειάζεται να ξαναμπούμε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...

*Συνεχής κοροϊδία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με το φιάσκο της ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου.

Εν κατακλείδει, το τονίσαμε και στις συναντήσεις το υπερθεματίζουμε και στην παρούσα ανακοίνωση: Η αγάπη μας και ο απόλυτος σεβασμός στην ιδέα που υπηρετούμε, δεν μας άφηναν άλλο περιθώριο. Γνήσιοι και μακριά από συμφέροντα, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη ζωή μας για το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα εργαστούμε σκληρά για να βγει η ομάδα από το βούρκο. Δεν θα συνεργαστούμε όμως με κανένα, που θεωρούμε ότι έχει ευθύνη για τη σημερινή κατάντια.

Σε επόμενες ανακοινώσεις μας, θα γνωστοποιήσουμε μία σειρά θυραεννιώτικων εκδηλώσεων που έχουμε κατά νου, με μοναδικό στόχο την οικονομική στήριξη του σωματείου. Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα γίνουν αυτόνομα από τη ΘΥΡΑ 9, χωρίς τη συνεργασία με το ΔΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

Υ.Γ (1): Την Πέμπτη, 13/03/14, στις 8 το βράδυ η πετοσφαιρική μας ομάδα θα βρίσκεται στο κεντρικό μας φαν κλαπ. Οφείλουμε όλοι να δώσουμε το παρών μας, για να στηρίξουμε τους παίκτες μας ενόψει του αγώνα ζωής και θανάτου της Παρασκευής, με την Aνόρθωση.

Υ.Γ (2): Ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας εναντίον του Ερμή στη Λάρνακα, καλούμε τον κόσμο μας όπως δώσει από νωρίς το πρωί βροντερό παρών στο φαν κλαπ της ΘΥΡΑΣ 9 Λάρνακας, που θα ανοίξει για πρώτη φορά επίσημα τις πόρτες του στον Πράσινο Λαό . Περισσότερες λεπτομέρειες σε άρθρα μας που θα ακολουθήσουν.

Κι αν στην ζωή αλλάξαν όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από όλα… ΜΟΝΑΧΑ ΘΥΡΑ 9".


Source : www.24sports.com.cy

Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου