Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ?

Στη σύλληψη του γιού του 58χρονου τυφλού Παναγιώτη Ιωάννου, ο οποίος κάηκε ζωντανός σε σπίτι φίλου του στις 21 Ιανουαρίου στο Τραχώνι της Λεμεσού, προέβη χθες η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων. Υπό κράτηση ο νεαρός.

Η σύλληψη του 18χρόνου γιου του άτυχου Ιωάννου έγινε μετά από αξιολόγηση μαρτυριών. Ο νεαρός οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για έξι ημέρες. 

 Αν και αρχικά ο θάνατος του άτυχου 58χρόνου είχε θεωρηθεί ατύχημα, εντούτοις στην πορεία των ερευνών αλλά και με βάση την έκθεση του ιατροδικαστή που ερεύνησε το τραγικό συμβάν, επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια καθώς διαφάνηκε ότι η φωτά τέθηκε κακόβουλα στον καναπέ στον οποίο ο 58χρονος τυφλός βρέθηκε απανθρακωμένος. Μαρτυρίες πάντως, αναφέρουν ότι ο ύποπτος γιός του, περιφερόταν στην περιοχή λίγο πριν το συμβάν ενώ 2-3 λεπτά πριν ξεσπάσει η φωτιά βρισκόταν στο σπίτι που ο πατέρας του κάηκε ζωντανός.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου