Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Δικαίωση για τη Χριστίνα: Διερευνάται η δολοφονία της

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης του θανάτου 30χρονής Χριστίνας Καλαϊτζίδου από την Ελλάδα μητέρα τριών ανήλικων αγοριών , η οποία βρέθηκε νεκρή στην οικία της στη Δερύνεια το Μάρτιο του 2012.

Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγός της ο οποίος φαίνεται να παραδέχθηκε οτι δολοφόνησε τη γυναίκα του. Ερωτηματικά σε σχέση με τις έρευνες των Κυπριακών Αρχών


Αν και οι αστυνομικές έρευνες οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αιφνίδιο θάνατο, μια νέα ιατροδικαστική εξέταση, ανατρέπει τα δεδομένα καθώς αποδεικνύεται ότι δολοφονήθηκε από το σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται ότι κατά το τραγικό συμβάν η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια. "Φαίνεται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από αναμμένο τσιγάρο μέσα στο κρεβάτι και η γυναίκα φέρει εγκαύματα στο δεξί χέρι και στο δεξιό μέρος της κεφαλής".



Συνελήφθη ο εν διαστάσει συζυγός της

Οι υποψίες των συγγενών της άτυχης 30χρονης, φαίνεται να επιβεβαιώνονται καθώς η τα αποτελέσματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε στην Ελλάδα, δείχνουν ότι ο θάνατός της επήλθε από ασφυξία συνεπεία πνιγμού.

Οι Ελληνικές αρχές ενημέρωσαν τη Νομική Υπηρεσία της Κύπρου στα μέσα του 2013 και διέταξε νέα έρευνα για την υπόθεση. Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δολοφονία με φερόμενο δράστη τον 33χρονο εν διαστάσει σύζυγος της από την Ελλάδα ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να παραδέχθηκε ενοχή.

Ο 33χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου.

Σκότωσαν την κόρη μου
Ο Πατέρας της άτυχης Χριστιανας, Χριστόφορος, επικοινώνησε με το SigmaLive πριν απο μερικούς μήνες ζητώντας τη συμβολή μας καθώς όπως τόνιζε «Ο θάνατος της κόρης μου δεν έγινε από ατύχημα, τη σκότωσαν» .

«Λένε ότι κάηκε με το τσιγάρο, δεν κάπνιζε, πως κάηκε και όταν την φέρανε πίσω την είδαμε δεν ήταν καμένη, αλλά το πρόσωπο της ήταν γεμάτο μελανιές. Δεν τα είδε αυτά η ιατροδικαστίνα, δεν τα είδε…», επεσήμανε.

Ο κ. Χριστόφορος Καλαϊτζίδης, σε σημερινές δηλώσεις του στο SigmaLive, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του καθώς όπως είπε δεν ενημερώθηκε επισήμως για τη σύλληψη του πατέρα των εγγονιών του.

Υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας τα τρία παιδιά
Ο κ. Καλαϊτζίδης, εξέφρασε για άλλη μια φορά την αγανάκτησή του για τους χειρισμούς της κυπριακής αστυνομίας, ενώ ανησυχεί και για τα τρία εγγόνια του τα οποία σήμερα είναι ηλικίας 5, 7 και 11 ετών.

Όπως πληροφορηθήκαμε μετά τη σύλληψή του πατέρα, τα παιδιά, τέθηκαν υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας, ενώ σημειώνεται ότι απο την ημέρα θανάτου της μητέρας τους διέμεναν με τον πατέρα τους.

Το SigmaLive, επικοινώνησε και με την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά, η οποία είπε ότι ορθά οι υπηρεσίες του κράτους ανέλαβαν το ρόλο της προστασίας των παιδιών με δεδομένες τις εξελίξεις.



- SOURCE : http://www.sigmalive.com

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου