Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Άμεση αντίδραση και επιστροφή στις νίκες

Μετά την ισοπαλία και την κακή εμφάνιση που είχε κόντρα στην Ομόνοια, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να αντιδράσει άμεσα και να επιστρέψει στις νίκες στην εκτός (23/3, 17:30) έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το Ερμή.

Η ομάδα της Λευκωσίας δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Απομένουν 10 τελικοί μέχρι το Μάιο και οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να επιστρέψουν στα θετικά αποτέλεσμα. Ο αγώνας με τον Ερμή είναι καθοριστικός αφού με μια νέα πιθανή απώλεια η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το back to back θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη.

Ο Γιώργος Δώνης πονοκεφαλιάζει για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών πουν υπάρχουν στην ομάδα. Στις δυο τελευταίες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβουν τον αγώνα της Κυριακής οι Μαντούκα, Χαραλαμπίδη και Αλεξάνδρου. Αντίθετα ο Αντωνιάδης αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ενώ κανονονικά προπονούνται οι Πιπίνης και Μπενασούρ. Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα με τους Σαντίν και Σέρινταν να διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου