Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Άννα Βίσση: «Αν ξανάκανα κάτι σε κέντρο θα ανεχόμουν για μια ακόμη φορά τα λουλούδια»

Anna VissiΗ star της εγχώριας μουσικής σκηνής θέλει να εξελίσσεται και κάθε φορά να παρουσιάζει στο κοινό κάτι τελείως διαφορετικό. Αυτό έκανε και φέτος.

«Είναι μια διαφορετική οπτική στο απόλυτα μαζί ή στο απόλυτα μόνοι. Πιο πολύ ανάγκη εξέλιξης ήταν. Αυτές οι δυο λέξεις μου έρχονται. Αν ξανάκανα κάτι πάλι σε ένα κέντρο διασκέδασης με τραπέζια, θα ανεχόμουν για μια ακόμη φορά τα λουλούδια», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ομολογώ πως δεν είμαι fan των λουλουδιών. Συμβιβαζόμουν όχι για οικονομικούς λόγους, γιατί εγώ δεν πληρωνόμουν από τα λουλούδια. Συμβιβαζόμουν γιατί οι Έλληνες έχουν συνηθίσει και θεωρούν ότι είναι μέρος της διασκέδασής τους, τελετουργικό μέρος μιας βραδιάς που ξεκινάει στις 12 τα μεσάνυχτα και τελειώνει στις 5-6 το πρωί. Ως τελετουργικό, λοιπόν, το δεχόμουν».



Πηγή: peoplegreece.com
Κάντε share την είδηση και δώστε το δικαίωμα σε όλους να ενημερωθούν.
-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου