Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Λάρνακα: 30χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο - Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η σύζυγός του

- Το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 10μ.μ. κοντά στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς
- Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα του κόμβου με αποτέλεσμα ο 30χρονος οδηγός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να βρει ακαριαίο θάνατο
- Αιτία του τροχαίου φαίνεται να είναι η υπερβολική ταχύτητα
- Οδηγός και η σύζυγός του δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας

Νεαρός 30 χρόνων από τη Ρουμανία είναι το θύμα θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε απόψε κοντά στο κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις δέκα απόψε, 30χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο του με συνεπιβάτιδα τη σύζυγο του επίσης από τη Ρουμανία, με κατεύθυνση από τη Λευκωσία προς τη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τριαντάχρονος να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Στη σκηνή κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία άνδρες της οποίας κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα. Η σύζυγος του 30χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η αιτία του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος φαίνεται να είναι η υπερβολική ταχύτητα, ενώ κανένα από τα δύο άτομα στο αυτοκίνητο δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Πηγή: newsit.com.cy

-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου