Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Συντεχνίες CYTA: Τριήμερη απεργία από απόψε τα μεσάνυχτα

Σε τριήμερη απεργία κατέρχονται από απόψε τα μεσάνυχτα μέχρι τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Πέμπτης, οι εργαζόμενοι στη Cyta, ύστερα από απόφαση των πέντε συντεχνιών που δραστηριοποιούνται στον Οργανισμό.

Σύμφωνα με τις συντεχνίες, τα απεργιακά μέτρα θα αρθούν μόνο σε περίπτωση που ικανοποιηθούν κατά «τρόπο αδιαμφισβήτητο» οι απαιτήσεις τους για διασφάλιση των εργασιακών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων στη Cyta, για θεσμοθετημένη συμμετοχή των εργαζομένων σε όποια διαδικασία αποφασιστεί για την αποκρατικοποίηση και για σεβασμό στο ρόλο της Βουλής.

Ένεκα των απεργιακών κινητοποιήσεων, όλα καταστήματα εξυπηρέτησης του κοινού θα παραμείνουν κλειστά κατά το τριήμερο, θα λειτουργούν μόνο οι ουσιώδεις υπηρεσίες σύμφωνα με το νόμο, ενώ οι τηλεπικοινωνίες και οι άλλες υπηρεσίες που παρέχονται από τη Cyta δεν θα επηρεαστούν.

Πηγή: offsite.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου