Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Τα επεισόδια στη Βουλή - Βίντεο


Επεισοδιακή ήταν σήμερα η εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν έξω από τη Βουλή οι εργαζόμενοι στην Αρχή Ηλεκτρισμού. Νωρίτερα είχαν σπάσει τον κλοιό της Αστυνομίας. Οι υπάλληλοι της ΑΗΚ βρέθηκαν στον περίβολο της βουλής, όπου έσπασαν τα τζάμια της πλαϊνής εισόδου, και κτυπούσαν τις πόρτες με ξύλα και αντικείμενα.


Η εκδήλωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ΑΗΚ έξω από την Βουλή των Αντιπροσώπων, συνεχίστηκε μεχρι τις 12.30 το μεσημέρι.

Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν έντονη ενώ η Βουλή  ήταν για ώρες αποκλεισμένη και κανείς δεν μπορούσε να εξέλθει του κτιρίου.

Νωρίτερα, εκατοντάδες εργαζόμενοι φωνάζοντας "πουλημένοι" και γιουχαΐζοντας τους βουλευτές, αγανακτισμένοι και οργισμένοι, έριξαν το κιγκλίδωμα που τοποθέτησε η Αστυνομία για να περιορίσει τους διαδηλωτές από το να εισέλθουν στο κτίριο.


Στη Βουλή μετέβη και ο Γενικός Εισαγγελέας ωστόσο λόγω των επεισοδίων δεν έγινε κατορθωτό να εισέλθει εντός του κτιρίου.

Στην προσπάθεια της Αστυνομίας να ανακόψει το πλήθος ρίχθηκαν κροτίδες και σπρέι ενώ οι διαμαρτυρόμενοι κατέβασαν το διακόπτη του ρεύματος με αποτέλεσμα άτομα να εγκλωβιστούν στους ανελκυστήρες.

Οι διαμαρτυρόμενοι νωρίτερα δεν επέτρεπαν στον υπεύθυνο να προσεγγίσει τη γεννήτρια για να επανέλθει η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία τελικά επανήλθε.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε και ένας διαδηλωτής ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.



Πηγή: ant1iwo.com & sigmalive.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φωτιά Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης - Τι Γράφει Στο Twitter O Αβέρωφ Για Τα Επεισόδια Στη Βουλή

Επεισόδια Στη Βουλή Από Τους Υπαλλήλους Της ΑΗΚ- Διέκοψε Η Επ.Οικονομικών - ΦΩΤΟ

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου