Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Μας τα αλλάζει πάλι ο καιρός - Πτώση της θερμοκρασίας από σήμερα - Έρχονται ακόμα και χιόνια!

Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες καθώς και ελαφρά χιονόπτωση στο Τρόοδος προβλέπει το μετεωρολογικό δελτίο που εκδόθηκε χθες και αφορά το επόμενο τριήμερο.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ από το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Αύριο Τρίτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πηγή: Φιλελεύθερος

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου