Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Αντίδραση μεγάλης ομάδας

Η μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ στο ντέρμπι, έφερε άλλο αέρα στις τάξεις του Απόλλωνα. 

Οι «κυανόλευκοι» εκεί που έβλεπαν την ομάδα τους να δέχεται τρεις σερί ήττες, την είδαν να πετυχαίνει τρεις σερί επιτυχίες και να βρίσκεται μέσα στην διεκδίκηση και των δύο τίτλων.

Περισσότερο οι νίκες επί της Ομόνοιας και της ΑΕΛ, ανεβάζουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών, που είχε κλονιστεί πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα.

Ο Απόλλωνας έκλεισε μια εβδομάδα που ήταν με την πλάτη στον τοίχο με το 3 στα 3, μπαίνοντας ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και προκρινόμενος στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του μέσα τον Φεβρουάριου, έχοντας απολογισμό με 4 νίκες και 3 ήττες, η μια εκ των οποίων διαγράφηκε από την πρόκριση. Νίκησε την κούραση, τις απουσίες και δήλωσε παρών στο κυνήγι και των δύο τίτλων.

Σίγουρα, πέρα από δυνατότητες, η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου έδειξε ότι έχει το μέταλλο για να αντέξει στην πίεση και να επιβεβαιώσει ότι θα είναι μέσα στους πρωταγωνιστές και της φετινής περιόδου.

Ξεκούραση και μετά ΑΕΚ

Οι παίκτες του Απόλλωνα, μετά το τέλος του αγώνα πήραν δύο μέρες ρεπό από την τεχνική ηγεσία και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο Τσίρειο.

Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Γκουγιόν και Ρομπέρ που συμπλήρωσαν κάρτες. Εκτός πλάνων παραμένουν και οι τραυματίες Γκιέ και Χαμτανί. Έχουν κάποιες πιθανότητες για να επιστρέψουν στην αποστολή οι Ντανανάε και Αγγελής.

Source : www.24sports.com.cy

---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου