Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Συγκινητικό μάθημα ζωής από μια μητέρα που ζει με μισό σώμα - Παρά τα πολλά προβλήματα κατάφερε να αποκτήσει μωρό

Συγκινητικό μάθημα ζωής από μια μητέρα που ζει με μισό σώμα - Παρά τα πολλά προβλήματα κατάφερε να αποκτήσει μωρόΤο γεγονός ότι έχω μισό σώμα, δε θα με σταματήσει από το να είμαι μια υπέροχη μητέρα.
Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών η 31χρονη Μαρί Άντριους κατάφερε επιτέλους να αποκτήσει το μωρό της.

Η Μαρί είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι καθώς έχει σοβαρότατα προβλήματα στην σπονδυλική της στήλη αλλά και εύθραυστα οστά. Μάλιστα έχει υποστεί πάνω από 200 κατάγματα, αλλά προσπαθεί να ζει μια φυσιολογική ζωή.

Πάντα ονειρευόταν να κάνει ένα μωρό και ας έχει μόνο μισό σώμα σε λειτουργία, όπως λέει η ίδια. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι δε θα έπρεπε να γίνει μητέρα αλλά αν και δε μπορεί να τρέχει με το παιδί της, αυτό δεν την σταματάει από το να είναι μια καλή μητέρα.

Η ίδια δεν κατάφερε να μείνει έγκυος αλλά είχε την βοήθεια από μια παρένθετη μητέρα που της χάρισε τον γιο της. Αν κατάφερνε να μείνει έγκυος, η γέννα θα την σκότωνε.

Η Μαρί έχει καταφέρει να διαψεύσει τα πορίσματα όλων των γιατρών που την εξέτασαν και που είχαν αποφανθεί ότι δε θα καταφέρει να ενηλικιωθεί. Πέρασε την παιδική της ηλικία με αρκετά προβλήματα και πολλά σπασμένα οστά.

Το όνειρό της όμως από την ηλικία των 18 ετών ήταν να κάνει οικογένεια. Πάντα είχε σχέσεις με αγόρια όπως είπε αλλά δεν κρατούσαν πολύ. Τότε γνώρισε τον άντρα της με τον οποίο πολύ γρήγορα έγιναν ζευγάρι.

Μετά από πολλές προσπάθειες για ένα μωρό αποφάσισαν να μιλήσουν με γραφεία υιοθεσίας όπου αμέσως τους απέρριψαν λόγω του προβλήματος της Μαρί.

Ετσι, σύμφωνα με το mothersblog.gr, απευθύνθηκαν στο γραφείο με τις παρένθετες μητέρες και μια από αυτές τους επέλεξε για να γεννήσει το παιδί τους.

Πηγή: www.tothemaonline.com



https://www.facebook.com/OlaTaNea


-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου