Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - Καθοριστική βδομάδα

Σημαντικά είναι τα παιχνίδια που έρχονται για τον Απόλλωνα, αρχής γενόμενης από το αυριανό κόντρα στην Ένωση στο κεκλεισμένων Τσίρειο. Η ομάδα θα δώσει μέσα σε μια βδομάδα τρία δύσκολα ματς (ΕΝΠ, Ομόνοια, ΑΕΛ)τα οποία θα καθορίσουν κατά πολύ την πορεία της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Θεωρείται δεδομένο πως αν ο Απόλλωνας θέλει να παραμείνει σε τροχιά τίτλου τότε οφείλει να περάσει ανώδυνα το αυριανό εμπόδιο των βυσσινί. Εξάλλου έχει ανάγκη από μια νίκη ψυχολογίας, για να ανεβάσει το ηθικό του από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Η παρουσία στα τελευταία παιχνίδια αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα προς αποφυγή. Η ομάδα οφείλει αύριο να παρουσιαστεί σοβαρή, να κυνηγήσει το γκολ από το πρώτο λεπτό και να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να μπαίνει με αξιώσεις στα καρέ της.

Η Ένωση από την πλευρά της στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει τα πάνω της και έρχεται στο Τσίρειο με μια «τεσσάρα» επί της Ανόρθωσης. Αντιλαμβάνεται κανείς πως χρειάζεται τη δέουσα σημασία.

Από το αυριανό παιχνίδι θα είναι απών ο Χαμντανί, με τη θέση του να καλύπτει μάλλον ο Χάμπος Κυριάκου. Απών θα είναι και ο κόσμος καθώς η ομάδα είναι τιμωρημένη από τη Δικαστική. Διαθέσιμος θα είναι και ο Σανγκόι που έχασε το παιχνίδι κυπέλλου λόγω τιμωρίας, δεν αποκλείεται να δούμε τον Ντάνιελ Χάμπερ να παίρνει χρόνο συμμετοχής.



https://www.facebook.com/OlaTaNea


-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--







Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου