Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Κύπελλο Αγγλίας - 5ος γύρος κυπέλλου

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι και Άρσεναλ – Λίβερπουλ είναι τα δύο μεγάλα ντέρμπι που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 5ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας, την ώρα που και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις μπορούν να «κρύψουν» εκπλήξεις.

Με «άρωμα» Πρέμιερ Λιγκ, Σάντερλαντ και Σαουθάμπτον θα ανοίξουν την «αυλαία» του 5ου γύρου στις 14:45, ενώ η κάτοχος του τίτλου Γουίγκαν θα κοντραριστεί εκτός έδρας με τη φιλόδοξη Κάρντιφ.

Στις 17:00 η Σέφιλντ Γουένσντεϊ θα υποδεχτεί την Τσάρλτον, με τις δύο ομάδες να έχουν ως απώτερο σκοπό τη διάκριση, μέσω του ιστορικότερου ποδοσφαιρικού θεσμού.

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι θα διεξαχθεί στις 19:15, με το ενδιαφέρον να βρίσκεται στο αν ο Ζοσέ Μουρίνιο κερδίσει και πάλι την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα.

Την Κυριακή, το πρόγραμμα ανοίγει με το παιχνίδι Έβερτον – Σουόνσι. Τα «ζαχαρωτά» θέλουν να συνεχίσουν στο θεσμό του Κυπέλλου, μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία που διανύουν στην Πρέμιερ Λιγκ, την ώρα που η ομάδα του Γκάρι Μονκ αναζητά την πρόκριση η οποία θα αναπτερώσει το ηθικό των παικτών ενόψει της συνέχειας.

Την έκπληξη κόντρα στη σαφώς ανώτερη Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να κάνει η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία κατάφερε να βρεθεί στον 5ο γύρο αποκλείοντας τη Φούλαμ. Σέντρα στις 17:00.

Το έτερο μεγάλο ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ (18:00) σαφώς και αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα στο πρόγραμμα της Κυριακής. Ερωτηματικό αποτελούν οι επιλογές των δύο προπονητών και ειδικότερα αυτές του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θα πρέπει να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ματς που κλείνει την «αυλαία» θα είναι αυτό της Μπράιτον κόντρα στη Χαλ, με τις «τίγρεις» να μην θέλουν σε καμία περίπτωση να αποκλειστούν από μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 5ου γύρου:

Σάντερλαντ – Σαουθάμπτον

Κάρντιφ – Γουίγκαν

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Τσάρλτον

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι

Έβερτον – Σουόνσι

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ Φόρεστ

Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Μπράιτον – Χαλ

Source: http://www.24sports.com.cy


---> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <---

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου