Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΕΛ - Για το 6ο συνεχόμενο τρίποντο

Χωρίς καμία υποτίμηση ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει σήμερα την Αλκή στο ΓΣΖ (18:00, LTV). 

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να μεγαλώσουν το νικηφόρο τους σερί και να πετύχουν την 6η τους συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Λευκωσίας με μια πιθανή νίκη θα φτάσει στους 49 βαθμούς και θα μειώσει προσωρινά στον 1 βαθμό τη διαφορά από την ΑΕΛ η οποία θα αγωνιστεί αύριο με την Ανόρθωση.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Σέρτζιο και Αμορίν όπως και οι τραυματίες Πιπίνης και Σωτηρίου. ΟΓιώργος Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1 με το Μαντούκα να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Πάρντο.

Την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Σολωμού, Κακά, Ολιβέιρα και Αντωνιάδης. Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μοράις και Βινίσιους. Στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Αλωνεύτης ενώ στο δεξί ένας εκ των Χαραλαμπίδη ή Μπενασούρ. Σε ελεύθερο ρόλο πίσω από το Μαντούκα θα αγωνιστεί ο Ντε Βινσέντι.

Σε περίπτωση που ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 o Σέρινταν θα μπει στην ενδεκάδα με το Ντε Βινσέντι να μετατοπίζεται στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και τους Μπένα και Χαραλαμπίδηνα μένουν στο πάγκο.




https://www.facebook.com/OlaTaNea


-> ΚΑΝΤΕ LIKE  ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ<--- ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω <--





Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου