Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Στην Κύπρο κατέφυγε Βρετανίδα ηθοποιός για εξωσωματική γονιμοποίηση και σήμερα παρουσίασε το βρέφος της

Η γνωστή στη Βρετανία ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός, αψήφησε τους επικριτές της, που δήλωναν ότι στα 50 της, δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει μητέρα.

Σήμερα η ηθοποιός παρουσίασε το «θαύμα» της εξωσωματικής γονιμοποίησης, όπου κρατώντας το βρέφος της αγκαλιά και έχοντας τον κατά πολύ νεότερο σύζυγο της στο πλευρό της, εμφανίστηκε σε εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης, εξιστορώντας την εμπειρία της, για να την ακούσουν εκατομμύρια τηλεθεατές

Το όνομα της είναι Τίνα Μαλόουν και είναι πλέον μητέρα στα 50 της.

Η σταρ της βρετανικής τηλεόρασης και ο σύζυγός της Πολ, είχαν αποκαλύψει στις αρχές του 2013, ότι ήθελαν πάρα πολύ να αποκτήσουν ένα παιδί και σήμερα το πρωί παρουσιάστηκαν στην βρετανική τηλεόραση, κρατώντας αγκαλιά ένα μικρό θαύμα.





Η ηθοποιός και ο σύζυγος της περιέγραψαν την εμπειρία τους σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Κύπρο.

Το ζευγάρι δεν τα παράτησε ποτέ και με χαρά πληροφορήθηκαν ότι μετά από αρκετή προσπάθεια, η Τίνα, ήταν έγκυος με δίδυμα .

Υπήρξαν όμως επιπλοκές στην πορεία και η ηθοποιός έχασε με τραγικό τρόπο ένα από τα δίδυμα, το καλοκαίρι του 2013 .

Η ιστορία όμως είχε τελικά αίσιο τέλος και σήμερα η Τίνα και ο Πολ, έχουν μεγαλώσει την οικογένεια τους, καλωσορίζοντας στον κόσμο ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο γεννήθηκε τον Δεκέμβριο με καισαρική τομή.



«Αισθάνομαι τόσο προνομιούχα, χαρούμενη και τυχερή που την έχω! Δεν κλαίει πολύ ακόμη», δήλωσε ενθουσιασμένη στους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής, στην οποία ήταν καλεσμένη η ηθοποιός .

« Δεν λέω ότι θα πρέπει να φτάσεις τα 50 για να μείνεις έγκυος, αλλά θα πρέπει οι μεγαλύτερες γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί, να γνωρίζουν ότι πλέον η διαδικασία είναι επιτυχής, γιατί σε μία τέτοια ηλικία, έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να πετύχεις στο γάμο και την οικογένεια του, καθώς είσαι ήδη επιτυχημένη στο χώρο εργασίας σου, πιο μορφωμένη και μπορείς να κάνεις καλύτερες επιλογές στους άντρες και τις σχέσεις σου».

«Γιατί να μην έχεις την ευκαιρία στα 40 σου να δοκιμάσεις την μέθοδο της εξωσωματικής, είτε με τα δικά σου ωάρια, είτε με δωρεά ωαρίων;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός, δηλώνοντας πως η ίδια έχει αποδείξει στους επικριτές της, ότι είχαν λάθος.





Η πλήρης διαδικασία εγκυμοσύνης της Τίνα, θα καταγραφεί σε ένα ειδικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τίνα Μαλόουν- Έγκυος στα 50», για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου TLC και τα γυρίσματα, κάποια από τα οποία θα γίνουν στην Κύπρου, θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο.

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου