Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΕΛ: Νίκη… για να συνεχιστούν τα ωραία

Οι περισσότεροι ίσως να έχουν επαναπαυθεί στη μεγαλειώδη νίκη του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στάδιο. Παίρνοντας λοιπόν ως δεδομένο ότι η ομάδα κατάφερε να επικρατήσει επί ενός μεγάλου αντιπάλου θεωρούν ότι η νίκη μέσα στο Παραλίμνι επί της Ένωσης με τον άλφα ή βήτα τρόπο θα έρθει στη Λεμεσό.

Ο Βιντιγκάλ πάντως ακούγοντας τέτοια πράγματα ούτε που θέλει να σκέφτεται ότι κάποιος από τους παίκτες του συμμερίζεται τη πιο πάνω θεωρία: "Το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είναι παρελθόν για μένα. Αν αρχίσουμε τώρα να μιλάμε για το ΑΠΟΕΛ κάνουμε λάθος. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να παλέψουμε. Οι παίκτες δεν πρέπει να ξεχάσουν πώς κερδίσαμε τα δύο προηγούμενα ματς" δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα θέλοντας έτσι να κρατήσει άπαντες στη τσίτα ενόψει του αγώνα στο Τάσος Μάρκου.

Ομολογουμένως εάν η ομάδα πιάσει το στάνταρ της τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, απέναντι σ’ ένα αντίπαλο τον οποίο τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια φαίνεται να τον έχει μέσα στην έδρα του. Η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και εάν οι παίκτες του Βιντιγκάλ δώσουν την ανάλογη προσοχή και σοβαρότητα τότε ενδεχομένως να κάνουν το τρία στα τρία.

Ο Αγκολέζος πάντως προβληματίστηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Μπεμπέ. Από την Τετάρτη γράφαμε ότι στα υπόψη βρίσκεται και ο Μάριος Νικολάου, ο οποίος η αλήθεια εδώ και καιρό βρίσκεται στο περιθώριο. Ο κόουτς πάντως απέδειξε και στην περίπτωση του Καρλίτος, αλλά και παλαιότερα με τον Ελευθερίου ότι υπολογίζει κάθε μονάδα η οποία μπορεί να ταιριάζει στα πλάνα του. Με αυτά και με αυτά μέχρι αύριο το απόγευμα αναμένεται να γνωρίζουμε μια και καλή τις σκέψεις του προπονητή για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Μια ενδεκάδα που δεν προβλέπεται να έχει πολλές αλλαγές, αφού πέραν του αντι-Μπεμπέ όλες οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν καπαρωμένες.

Ο Φεγκρούς θα πάει κάτω από τα δοκάρια, ο Αϊρόσα δεξιά, ο Καρλίτος αριστερά και οι Ουόν, Γκαούτσο στο κέντρο της άμυνας. Μπροστά τους ο Ντεντέ, δίπλα τους ο άγνωστος Χ (Σακέτι ή Νικολάου), ο Σα θα πάει αριστερά, ο Εντμάρ δεξιά, ο Μοντέιρο θα είναι ο «ανάρχας» της παρέας και ο Κάσιο στην κορυφή παλούκι.

Η μοναδική έκπληξη που μπορεί να προκύψει, θα έχει μάλλον ως κύριο θέμα το Ταρτζίνιο. Εάν δηλαδή ο Βιντιγκάλ θα θελήσει να αλλάξει κάτι, τότε μάλλον ο πρώην παίκτης της Γκιμαράες θα είναι αυτός που θα βρει θέση στους πρώτους ένδεκα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εδώ και καιρό ψάχνεται να βρει τα πατήματα του και να προσαρμοστεί πλήρως ούτως ώστε να αρχίσει να δείχνει τις πραγματικές του δυνατότητες… 

Πηγή : http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου