Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Αποσύρθηκαν δύο υποψηφιότητες για το ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου

Ώρες μετρά πλέον η Τράπεζα Κύπρου πριν περιέλθει στα χέρια των πραγματικών ιδιοκτητών της, στη διάρκεια της ιστορικής γενικής συνέλευσης των μετόχων κατά την οποία θα αναδειχθεί η νέα ηγεσία του οργανισμού.

Πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Κύπρου κατά την οποία θα εκλεγούν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα οδηγήσουν την Τράπεζα στη νέα εποχή μετά την έξοδο της από το καθεστώς εξυγίανσης.

Δύο πρόσωπα από τα 49 συνολικά, που υπέβαλαν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) της Τράπεζας Κύπρου, απέσυραν τις υποψηφιότητες τους.

Τις υποψηφιότητες τους απέσυραν ο Σπύρος Επισκόπου και ο Κωνσταντίνος Ηρoδότου, οι οποίοι προτείνονταν από το πρώην μέλος του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου Ευδόκιμο Ξενοφώντος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε στην Τράπεζα Κύπρου, ο Κωνσταντίνος Ηροδότου επικαλείται προσωπικούς λόγους για την απόσυρση της υποψηφιότητας του, ενώ ο Σπύρος Επισκόπου αναφέρει ότι μετά την αλλαγή στη νομοθεσία που έγινε από την Βουλή την περασμένη Πέμπτη δεν ικανοποιεί τα κριτήρια του ορισμού του ανεξάρτητου Συμβούλου.

Ο Επισκόπου απέστειλε το ηλεκτρονικό μήνυμα στην Τράπεζα Κύπρου χθες το απόγευμα, ενώ ο Ηροδότου σήμερα το πρωί.

Μετά την απόσυρση των δύο, οι συνολικές υποψηφιότητες για το ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου μειώνονται στις 47.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια, στις 16.00 και θα ασχοληθεί επίσης με τον καθορισμό της αμοιβής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στο μεταξύ, συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η Αρχή Εξυγίανσης για να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα τοποθετηθεί ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Χρίστος Πατσαλίδης στην ΓΣ της Τράπεζας Κύπρου.

Η Αρχή Εξυγίανσης, στην οποία περιλαμβάνονται ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο Διοικητής της ΚΤ Πανίκος Δημητριάδης και η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Δήμητρα Καλογήρου, θα κληθεί στη σημερινή συνεδρία της να αποφασίσει τους υποψήφιους που θα υποστηρίξει ο κ. Πατσαλίδης και οι οποίοι θα εκπροσωπούν καλύτερα τα συμφέροντα των πιστωτών της Λαϊκής Τράπεζας.

Η σύνθεση του μετοχολογίου όπως έχει ανακοινωθεί είναι η ακόλουθη: 81,4% κατέχεται από περίπου 21 χιλιάδες μετόχους που προέκυψαν από τη μετατροπή καταθέσεων, 0,5% κατέχεται από περίπου 88 χιλιάδες μετόχους που προέκυψαν από τη μετατροπή χρεωστικών τίτλων και μετοχών που ήταν εκδομένοι κατά την 29η Μαρτίου 2013 και 18,1% κατέχεται από την Λαϊκή Τράπεζα.

Ο μεγαλύτερος μέτοχος της Τράπεζας, και ο μοναδικός μέτοχος που κατέχει ποσοστό μεγαλύτερο του 5% είναι η Λαϊκή Τράπεζα.

Η εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου ως προς την ικανοποίηση των κριτηρίων καταλληλότητας που προνοούνται στις σχετικές Οδηγίες της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου αναφορικά με τη σύνθεση Διοικητικών Συμβουλίων.

Οι μέτοχοι που θα συμμετάσχουν στην Ετήσια ΓΣ, θα μπορούν να εισέλθουν στο Συνεδριακό από τις 15.00 και μετά, αφού πρώτα παρουσιάσουν στην είσοδο το δελτίο ταυτότητας τους για να διακριβωθεί ότι είναι μέτοχοι της τράπεζας και εγγραφούν στους καταλόγους ονομάτων που θα υπάρχουν εκεί.

Στους μέτοχους θα δίνεται ταυτόχρονα με την εγγραφή τους το ψηφοδέλτιο στο οποίο θα υπάρχουν τα ονόματα των 49 υποψηφίων για εκλογή στο νέο ΔΣ του συγκροτήματος.

Για τον σκοπό της ΓΣ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρχουν τρεις αίθουσες για να φιλοξενήσουν τους μετόχους με συνολική χωρητικότητα πέρα των 1.000 ατόμων. Και στις τρεις αίθουσες θα υπάρχει οπτική επαφή με το πάνελ όπου θα βρίσκεται η υφιστάμενη ηγεσία της τράπεζας.

Κατά την είσοδο τους, οι μέτοχοι θα μπορούν να βλέπουν μέσω ηλεκτρονικών οθονών σε ποια από τις τρεις αίθουσες υπάρχουν κενά καθίσματα.

Όσον αφορά τη διαδικασία ψηφοφορίας, οι μέτοχοι θα μπορούν να ψηφίσουν όλους τους υποψηφίους, είτε με θετική είτε με αρνητική ψήφο (ναι, όχι) και να ρίξουν το ψηφοδέλτιο τους στις κάλπες που θα βρίσκονται εκεί για αυτό τον σκοπό.

Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει κατά τη διάρκεια της ΓΣ σε ειδικό χώρο στο Συνεδριακό και θα ανακοινωθούν στη συνέχεια τα ονόματα των υποψηφίων που θα έχουν εκλεγεί στο νέο ΔΣ.

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, τα νέα μέλη του ΔΣ θα συσταθούν άμεσα σε Σώμα.

Αναφορικά με το δεύτερο θέμα, που θα συζητηθεί στη ΓΣ και το οποίο αφορά τον καθορισμό της αμοιβής των μελών του ΔΣ, βάσει απόφασης του μεταβατικού Διοικητικού Συμβουλίου οι αμοιβές των μη εκτελεστικών Διοικητικών Συμβούλων για την περίοδο 1/5/2013 – 31/12/2013 έχουν μειωθεί κατά 20% (σε ετήσια βάση) σε σύγκριση με τις αμοιβές που είχαν εγκριθεί από την προηγούμενη Γενική Συνέλευση της Εταιρίας.

Αυτή η απόφαση, όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα, λήφθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας για μείωση των λειτουργικών εξόδων της Εταιρίας.

Οι αμοιβές του Προέδρου και του Αντιπροέδρου αντιπροσωπεύουν τη συνολική τους αμοιβή. Δεν υπάρχει δηλαδή οποιαδήποτε άλλη αμοιβή για συμμετοχή τους σε Επιτροπές του Διοικητικού Συμβουλίου ή Διοικητικά Συμβούλια θυγατρικών εταιριών του Συγκροτήματος στην Κύπρο ή το εξωτερικό.

Όσον αφορά τις αμοιβές των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, η Επιτροπή Αμοιβών και το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρούν δικαιολογημένη τη διαφοροποίηση της αμοιβής των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, λόγω του μεγάλου αριθμού των θεμάτων που επιλαμβάνεται η Επιτροπή αυτή και του χρόνου που αναλώνεται από το κάθε μέλος για ενημέρωση και προετοιμασία αναφορικά με τις συνεδρίες της Επιτροπής.

Επίσης, το μεταβατικό ΔΣ εισηγείται την έγκριση των μειωμένων αμοιβών, σε ετήσια βάση, για τα μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ως ακολούθως:

Πρόεδρος €68.000, Αντιπρόεδρος €51.000, μη εκτελεστικά μέλη €13.000, Πρόεδροι Επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου €3.300, μέλη Επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου €2.100, Πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου €6.300 και μέλη Επιτροπής Ελέγχου €4.200

Σε σχέση με τις συνήθεις εργασίες, οι οποίες αναφέρονται στην πρόσκληση για σύγκληση ΓΣ και αφορούν την εξέταση της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων 2012 και τον διορισμό των ελεγκτών της Εταιρίας και εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για καθορισμό της αμοιβής τους, θα προταθεί στη ΓΣ η αναβολή τους και η διεκπεραίωση αυτών σε εξ’ αναβολής συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2013 και για την οποία σχετική ειδοποίηση θα σταλεί εκ νέου στους μετόχους.

Σύμφωνα με την Τράπεζα, η αναβολή των εργασιών αυτών είναι αναγκαία επειδή δεν ήταν εφικτή η έγκαιρη ολοκλήρωση της ετοιμασίας των οικονομικών καταστάσεων και η έγκρισή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο, ενόψει του γεγονότος ότι η ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Κύπρου ολοκληρώθηκε μόλις στις 30 Ιουλίου 2013.

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε στις 3 Σεπτεμβρίου ότι οι ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις του Συγκροτήματος για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2012 θα είναι διαθέσιμες για να εξεταστούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας στις 10 Οκτωβρίου του 2013.

Οι υποψήφιοι:

Άδωνις Παπακωνσταντίνου: Διευθύνων Σύμβουλος Bartercard (Cyprus) και E.P. FOCUSED. Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Queen Mary College) και Senior Executive program Columbia University.
► Άκης Πηγασίου: Διευθύνων σύμβουλος ΕΚΟ. Fellow του Association of Chartered Certified Accountants και Fellow του Institute of Directors.
► Ανδρέας Γιασεμίδης: Ανώτερο Στέλεχος Fiduserve Fund Services. Πτυχίο Οικονομικά με άριστα (ειδίκευση Λογιστική, Χρηματοοικονομική & Οικονομετρία) Manchester University.
► Ανδρέας Περσιάνης: Διευθύνων σύμβουλος Centaur Financial. Cambridge (MA Engineering) και Wharton Business School (MBA Finance).
► Ανδρέας Τζιρκαλλή: Διευθυντικές θέσεις σε οικονομικούς συμβουλευτικούς οίκους. Πανεπιστήμιο Durham πτυχίο Οικονομικών και μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Said Business School, Οξφόρδης.
► Αριστοτέλης Γρηγοριάδης: Διευθύνων σύμβουλος σε ξένων συμφερόντων ΚΕΠΕΥ. 2 μεταπτυχιακά διπλώματα, MBA και Mphil και πτυχιακό δίπλωμα Joint Honours Beng.
► Βάσος Βασιλείου: Ανώτερος σύμβουλος για τα RMBS στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. MBA Columbia Graduate of Business και Bachelor & Master of Science στη Μηχανολογία University of Connecticut.
► Γαβριήλ Αναστασιάδης: Διευθύνων Σύμβουλος SPA Financial Services. Σπουδές, Οικονομικά & Οικονομετρία Πανεπιστήμιο Μάντσεστερ (ΒΑ Economics).
► Γιώργος Φεραίος: Σύμβουλος επενδύσεων. LSE and Political Science (BSc. Accounting & Finance, First Class Honours) και μεταπτυχιακό (M.Phil. in Finance) Cambridge.
► Δημήτρης Ταξιτάρης: Διευθύνων σύμβουλος Symmetria F.S. BSc. Mathematics with Statistics Imperial College (first class honours) και MSc. Mathematical Trading & Finance City University (distinction).
► 'Ερολ Ρίζα: Διευθύνων σύμβουλος SΜΕ Markets. Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά City, όπου αποφοίτησε με βαθμό άριστα.
► Ευθύμιος Φλουρέντζου: Επικεφαλής E. Flourentzou & Co LLC. Πτυχίο, Τμήμα Νομικών Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.
► Ζαχαρίας Παλέξας: Συνεταίρος της Parthenon Trust. BSBA (άριστα, κατέλαβε την πρώτη θέση), Georgetown University και ΜΒΑ (άριστα) Harvard Business School και διεθνή χρηματοοικονομικά Πανεπιστήμιο Οξφόρδης.
► Ιωάννης Ζωγραφάκης: Συμβουλευτικές υπηρεσίες για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Πολιτικός μηχανικός (BSc) Imperial College Λονδίνου και (ΜΒΑ) Carnegie Mellon University.
► Κρίστης Χασάπης: Καθηγητής Τμήμα Οικονομικών Πανεπιστημίου Κύπρου. Bachelor’s degree Mechanical Engineering, The George Washington University και Master’s & a PhD in Economics, Boston College.
► Κωνσταντίνος Χρυσοδόντας: Ανώτερος Διευθυντής Υποκαταστήματος Eurolife/Manulife. Οικονομικά Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακά LSE.
► Κωνσταντίνος Δάμτσας: Διευθύνων σύμβουλος ιδιωτικών, οικογενειακών επιχειρήσεων. Χημικός Μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Imperial College στη διοίκηση επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικά θέματα.
► Κωνσταντίνος Κατσαρός: Νομικός σύμβουλος Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου και επισκέπτης καθηγητής Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Πτυχίο με άριστα Νομική Σχολή Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, μεταπτυχιακό σεμιναριακό πρόγραμμα Πανεπιστημίου Tulane, Νέας Ορλεάνης & Πανεπιστημίου Αιγαίου, μεταπτυχιακό στην Ιστορία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία του Δικαίου και υποψήφιος διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
► Κώστας Χατζήπαπας: Περιφερειακός Διευθυντής Τράπεζας Κύπρου. Πτυχίο Οικονομικά/Διοίκηση Επιχειρήσεων Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης.
► Λένια Γεωργιάδου: Πρώην ανώτατο στέλεχος ΚΤ. Οικονομικά LSE, μετεκπαίδευση στο ΔΝΤ.
► Λάμπρος Παπαδόπουλος: Εκτελεστικός σύμβουλος Euroxx. Κεντ (Canterbury) ΒΑ Hons Accounting with Computing (First Class) και ορκωτός λογιστής.
► Λουκάς Μίστελης: Καθηγητής στο Queen Mary University. LLB Hons, Certificate in International & Comparative Human Rights, IIHR, Strasbourg, MLE, Dr iuris, Law School, Hanover και Certificate in Japanese international trade law, Law School, Keio University, Tokyo.
► Μαρίνα Θεοδότου: Ιδρυτής της Curveball. Bachelor’s (with honors) και Master’s Degree in Economics University of South Carolina και University’s 1992 Outstanding Undergraduate Academic Award in Economics.
► Μαρίνος Γιαλελής: Γ. Δ. Ταμείου Προνοίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων. Β.A Management - Finance East Strasbourg University και M.B.A Finance – Investments Fairleigh Dickinson University.
► Μάριος Γιαννάς: Εκτελεστικός Σύμβουλος Cronje & Yiannas Actuaries. LSE and Political Science (BSc in Actuarial Science with First Class Honours).
► Μιχάλης Σπανός: Διευθύνων Σύμβουλος M.S. Business Power. Master of Economics Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Βόρειας Καρολίνας.
► Μιχάλης Ζαννετίδης: Οικογενειακές επιχειρήσεις. City of London Polytechnic εμπορικές Σπουδές, μεταπτυχιακά North London Polytechnic στην οικονομική ανάπτυξη και στο Essex στις πολιτικές επιστήμες με ειδίκευση στην ΕΕ.
► Νικόλαος Μαχαίρας: Επιχειρηματίας. Πτυχίο Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και MBA Harvard Business School.
► Ξάνθος Βράχας: Οικονομικός διευθυντής Universal Life. MBA Harvard Business School και BSc Georgetown University.
► Παναγιώτης Θεοδοσίου: Μέλος Συμβουλίου Εθνικής Οικονομίας και Κοσμήτορας και Καθηγητής Χρηματοοικονομικών, ΤΕΠΑΚ. Ph.D. Χρηματοοικονομικά, City University, M.B.A. Baruch College, City University, M.A. Οικονομικά, Queens College, City University και B.Sc. Οικονομικά και Νομικά, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
► Πανίκος Πούρος: Πρώην Γενικός Διευθυντής Γραφείου Προγραμματισμού. Οικονομικά LSE (B.Sc honours) και University of Aberdeen (M.Sc).
► Σαββάκης Σαββίδης: Πρώην ανώτερος διευθυντής Τράπεζας Αναπτύξεως. B.Sc. Economics London University, M.A. Marketing Management Lancaster University και μεταπτυχιακό Program in Investment Appraisal and Management (PIAM) Harvard University.
► Στέλιος Ιωάννου: Οικονομικός Σύμβουλος Ομίλου Φεραίος. University College of London (BSc in Economics, First Class Honours) και University of Cambridge MPhil in Finance.
*Μάριος Καλοχωρίτης: Επικεφαλής επενδύσεων στο Ντουμπάι. MBA Harvard Business School και BSc in Finance Louisiana State University.
► Σοφοκλής Μιχαηλίδης: Πρώην ανώτατο στέλεχος Κ.Τ. Οικονομικά και Ph.D. Πανεπιστήμιο Cornell.
► Τάκης Ταουσιάνης: πρώην Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής Τράπεζας Αναπτύξεως. Οικονομικά LSE και μεταπτυχιακό Διοίκηση Επιχειρήσεων London Business School.
► Φίλιππος Μαννάρης: Διευθύνων σύμβουλος Aon Hewitt Κύπρου. LSE & Political Science με BSc (First Class Hons) στις αναλογιστικές σπουδές.
► Χριστάκης Παρτασίδης: Επιχειρηματίας. B.Sc. Honours Ηλεκτρολογία & Ηλεκτρονικά Πανεπιστήμιο Μάντσεστερ, Μ.Β.Α. Manchester Business School και Μεταπτυχιακό Αξιολόγηση και Διεύθυνση Επενδύσεων ΡΙΑΜ Harvard Institute for International Development.
► Χρίστος Χρίστου: Σύμβουλος επενδύσεων. BSc(Eng) Electrical Engineering (First Class Honours) Imperial College of Science και MBA Harvard Business School.

Οι ξένοι
► Anton Smetanin: Αυτοεργοδοτούμενος. Πτυχίο νομικής Lomonosov Moscow State University.
► Dmitry Chichikashvili: Πρόεδρος Ομίλου “Insigma”. Department of Banking and Insurance at the Financial Academy (Moscow), Economist in Banking and Insurance Business και Tbilisi State Medical University, Faculty of Medicine, Doctor.
► Erishkan Kurazov: Γενικό Διευθυντή CJSC "Smart Group Finance» & CJSC "SP" Eurasia M4. Πτυχίο & μεταπτυχιακό οικονομικών και πτυχίο νομικής Russian University of People’s Friendship.
► Igor Lojevsky: Ανώτατο στέλεχος της Deutsche Bank. MS in Systems Engineering Omsk State Technical University και MBA University of Massachusetts.
► Vladimir – Alexadrovich Sidorov: Μη εκτελεστικό μέλος Nadzhniy Bank (Russia) και Third Rome Investment (Russia).Moscow Engineering Physics Institute with a BSc in experimental physics.
*Δεν δημοσιεύτηκαν τα βιογραφικά των Αλεξάνδρας Γαλανού, Anjelica’s Anshakova και Vladimir Strzhalkovskiy.

Δικαιώματα ψήφου 8,32% του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Κύπρου κατέχει ο Χριστόδουλος Βασιλειάδης
Δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 8,32% του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Κύπρου, δυνάμει πληρεξουσίων που του χορηγήθηκαν από μετόχους του εκδότη και ιδίων δικαιωμάτων, μπορεί να ασκήσει ο Χριστόδουλος Βασιλειάδης, κατά τη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση Μετόχων της Τράπεζας.

Όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου, σύμφωνα με τον Κυπριακό Ν. 190(Ι)/2007, "στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 ο Χριστόδουλος Βασιλειάδης ενημέρωσε με επιστολή του, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και τον εκδότη ότι κατά τη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση Μετόχων μπορεί να ασκήσει κατά την κρίση του 391.047.420 δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 8,32% του μετοχικού κεφαλαίου του εκδότη δυνάμει πληρεξουσίων που του χορηγήθηκαν από μετόχους του εκδότη και ιδίων δικαιωμάτων".

Η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι "μετά το πέρας της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης ο κ. Χριστόδουλος Βασιλειάδης θα παύσει να κατέχει δικαιώματα ψήφου δυνάμει πληρεξουσίων και θα κατέχει ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που υπολείπεται του ορίου του 5% στο μετοχικό κεφάλαιο του εκδότη".

Χθες:

Εντατικές διαβουλεύσεις διεξάγονται σε διάφορα επίπεδα ενόψει της αυριανής Γενικής Συνέλευσης της Τράπεζας Κύπρου στη διάρκεια της οποίας θα γίνει και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Αρχή Εξυγίανσης μελετά τον τρόπο που θα χειριστεί το 18% των μετοχών. Θα πρέπει επίσης να αποφασίσει κατά πόσον θα στηρίξει κάποιον από τους υποψηφίους για το ΔΣ της ΤΚ.

Την Αρχή Εξυγίανσης θα εκπροσωπήσει στη ΓΣ ο διευθυντής του Υπ. Οικονομικών, Χρήστος Πατσαλίδης. Την ίδια ώρα στην Κεντρική Τράπεζα συνεχίζεται η μελέτη των βιογραφικών των υποψηφίων για το ΔΣ και ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν πριν από την ΓΣ.

Πηγή: http://www.ant1iwo.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου