Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΟΚ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

4 στρατιωτικές χειροβομβίδες ΜΚ2 αμερικανικής κατασκευής και εκατοντάδες χάπια extacy, εντόπισε η αστυνομία μετά από ανώνυμη πληροφορία, η οποία οδήγησε ΥΚΑΝ και πυροτεχνουργούς στο δρόμο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, παρά τον κυκλοφοριακό κόμβο Ανθούπολης.

Η πληροφορία δόθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα και η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από ισχυρή αστυνομική δύναμη, λόγω της φύσης των ανευρεθέντων. Με την άφιξη της ΥΚΑΝ, των πυροτεχνουργών του Αρχηγείου και ανιχνευτικών σκύλων άρχισαν οι έρευνες, οι οποίες απέδωσαν τελικά καρπούς, μισή ώρα αργότερα.

 Επιμελώς κρυμμένες, βρέθηκαν 4 χειροβομβίδες ΜΚ2, αμερικανικής κατασκευής, οι οποίες δεν φαίνεται ωστόσο να είναι σε χρησιμοποιήσιμη κατάσταση και οι οποίες παραλήφθηκαν και στάλθηκαν σε ειδικό εργαστήρι της ΥΠΕΓΕ, για περαιτέρω εξετάσεις. Δίπλα από τα εκρηκτικά, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν εκατοντάδες χάπια, πιθανότατα extacy, διαμερισμένα σε μικρότερες ποσότητες, σε σακουλάκια, έτοιμα για παράδοση, σε ενδιαφερόμενο αγοραστή.

 Τα χάπια, παραλήφθηκαν, επίσης από την αστυνομία, για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ παράλληλα γίνεται προσπάθεια εντοπισμού και του κινήτρου που κρύβεται πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα, που ουσιαστικά έδωσε τη δυνατότητα στην αστυνομία να εντοπίσει και να κατασχέσει τα εν λόγω τεκμήρια.

Πηγή: http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου