Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

WTA: Το παράκανε η Σερίνα...

Ανήμερα των 25ων γενεθλείων της Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο, η Σερίνα Γουίλιαμς δεν αποδείχθηκε καθόλου φιλόξενη στην Ισπανίδα καθώς την φιλοδώρησε με double bagel στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του US Open και σφράγισε το πιο δύσκολο ραντεβού με την Να Λι στα ημιτελικά της πατρίδας της!


Double bagel σε 8αδα Grand Slam διοργάνωσης, δεν θυμόμαστε να έχουμε δει ποτέ...

Η υπερασπίστρια του τίτλου και κορυφαία τενίστρια στον κόσμο τα τελευταία χρόνια, Σερίνα Γουίλιαμς, έστειλε απειλητικό μήνυμα στις εναπομείναντες κοπέλες που κάνουν όνειρα για τον τίτλο στη Νέα Υόρκη πως και φέτος το τρόπαιο της διοργάνωσης θα γράψει το όνομά της.

Το Νο1 της κατάταξης και του ταμπλό, έκανε το χειρότερο δώρο στην Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο η οποία γιόρταζε τα 25α της γενέθλεια και την "κέρασε" μια πολύ βαριά ήττα με 6-0, 6-0, παίρνοντας θριαμβευτική πρόκριση στις "4" καλύτερες του τελευταίου Grand Slam της σεζόν.

Εκεί, η Γουίλιαμς θα συναντήσει την πρώτη Κινέζα στην ιστορία που περνάει στα ημιτελικά του US Open, τη Να Λι η οποία νωρίτερα έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην Εκατερίνα Μακάροβα, κερδίζοντας τη μαχητική Ρωσίδα με 6-4, 6-7(5), 6-2.

Η Σερίνα χρειάστηκε 51 λεπτά για να φτάσει στην τέλεια νίκη, βγάζοντας 20 winners με μόλις 9 αβίαστα λάθη ενώ από την άλλη η Ισπανίδα, Νο18 του ταμπλό, είχε 3 winners και 12 λάθη.

"Ειλικρινά, είναι σπουδαία τενίστρια. Οι συνθήκες με τον αέρα ήταν πολύ δύσκολες και δεν μπόρεσε να παίξει το τένις της" είπε η Σερίνα για την αντίπαλό της, θέλοντας να απαλύνει τον πόνο της Ναβάρο η οποία αγωνίστηκε στον πρώτο της προημιτελικό στο US Open.

Για τη δική της απόδοση, η 31χρονη Αμερικανίδα είπε: "Έπαιξα πάρα πολύ καλά. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένη αλλά δεν πιστεύω ότι έπαιξα το καλύτερό μου. Θέλω να πιστεύω ότι πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης"

Γουίλιαμς και Να Λι θα συναντηθούν την Πέμπτη για 10η φορά στην καριέρα τους, με την κάτοχο 16 Grand Slam τίτλων να προηγείται στο σκορ με 8-1.

Τελευταία τους συνάντηση ήταν στα ημιτελικά του Σινσινάτι, λίγο πριν το US Open, όπου η Γουίλιαμς επικράτησε 7-5, 7-5 πριν ηττηθεί απ'τη Βικτόρια Αζαρένκα στον τελικό.

Τρίτη 03/09: Προημιτελικά US Open
1-Williams (U.S.) beat 18-Suarez Navarro (Spain) 6-0 6-0
5-Li Na (China) beat 24-Makarova (Russia) 6-4 6-7(5) 6-2

Τρίτη 03/09: 4ος γύρος US Open
2-Azarenka (Belarus) beat 13-Ivanovic (Serbia) 4-6 6-3 6-4
Source: http://tennis24.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου