Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πήρε το χρυσό στη Τουρκία και την έβαλαν να πληρώσει και το εισιτήριο! Ξέσπασε μέσω Facebook η Λεδάκη


- Οργή και αγανάκτηση από την 24χρονη Ελληνίδα αθλήτρια Στέλλα Λεδάκη, χρυσή στο επί κοντώ στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας.
- Απίστευτα τα όσα γράφει στο Facebook. Έγινε λάθος με το εισιτήριο της και της είπαν να πληρώσει για να το αλλάξει. Χωρίς φαί επιστρέφει τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα
- Η Λεδάκη είναι αθλήτρια του Κύπριου προπονητής Φώτη Στεφανή, παλιού αθλητή και κάτοχου του Παγκύπριου ρεκόρ στο επί κοντώ.
- Τα βάζει με την Ελληνική Ομοσπονδία. Τι λέει για το πριμ νίκης που δίνει η Κύπρος


Η Χανιώτισσα άλτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην πρεμιέρα του αθλήματος των Μεσογειακών Αγώνων της Μερσίνης με 4.50μ, επίδοση που αποτελεί ισοφάριση του ρεκόρ αγώνων.

Η Λεδάκη πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και χαρακτηριστικό είναι ότι πέρασε όλα τα ύψη που επιχείρησε με την πρώτη προσπάθεια (4.10μ, 4.20μ, 4.30μ 4.40μ, 4.50μ), για να αποτύχει τρεις φορές στα 4.61μ.

Στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook φαίνεται αγανακτισμένη και οργισμένη από την στάση των ανθρώπων της Ελληνική Ομοσπονδίας.


Όπως αναφέρει η Λεδάκη, έγινε λάθος στα εισιτήρια που της έδωσαν και θα πρέπει να περιμένει ακόμη αρκετές ώρες για να ταξιδέψει από την Τουρκία στην Ελλάδα. Μάλιστα της είπαν να πληρώσει για να αλλάξει το εισιτήριο, την στιγμή που εκπροσωπούσε τη χώρα της και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ.

Δεν υπήρξε καμιά κατανόηση για να βοηθήσουν την αθλήτρια για να ασχοληθεί και με την εξεταστική της και να γλυτώσει όλα αυτή την ταλαιπωρία.

Αίσθηση προκαλούν και τα σχόλια της πιο κάτω πως η Τουρκία δίνει 100.000 ευρώ πριμ για την πρώτη θέση και η Κύπρος 30 χιλιάδες. Εμφανώς υπάρχει και εδώ παράπονο από την στάση της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

«Δεν ντρεπόμαστε λίγο», τα καταληκτικό μήνυμα της Στέλλας Λεδάκη.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου