Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Αννα Βισση - Αντωνης Ρεμος: Τι θα παρουσιασουν το χειμωνα;

Έχουμε μόλις Ιούλιο είπατε;

Κι όμως. Οι πρώτες φήμες για τη μουσική συνύπαρξη του χειμώνα, αυτή της Άννας Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο, έκαναν κιόλας την εμφάνισή τους!

"Είμαστε σε πρώιμες συζητήσεις ακόμα. Θα είμαστε μαζί σε ένα διαφορετικό, ανατρεπτικό πρόγραμμα." Αυτό δήλωσε η Άννα πρόσφατα (16/6/13) σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου για αυτή τη συνεργασία, θυμίζοντάς μας μια αντίστοιχη αποστροφή των δηλώσεών της στο party για την επιτυχία των Δαιμόνων που έγινε πριν λίγο καιρό: "θα ανοίξουν πολλά στόματα" είχε πει τότε!

Το oktv.gr φρόντισε ήδη να κάνει το στόμα μας να... ανοίξει λίγο. Σε χθεσινό του δημοσίευμα για τη συνεργασία, επικυρώνει ότι ο χώρος που θα τη φιλοξενήσει είναι το Αθηνών Αρένα, το οποίο όμως θα υποστεί... ολικό lifting για τις ανάγκες του θεάματος που θα παρουσιάσουν οι 2 σταρ φέτος το Νοέμβριο.

Σύμφωνα με την εκδοχή αυτή, ο χώρος μετονομάζεται σε "PANTHEON THEATER" και τα "παραδοσιακά" τραπέζια καθώς και το κάπνισμα περιορίζονται μόνο σε κάποιους ειδικά διαμορφωμένους VIP χώρους. Το μεγάλο και κεντρικό κομμάτι του... Pantheon διαμορφώνεται πιο θεατρικά με καθίσματα, ώστε να ταιριάζει περισσότερο στην θεατρική οπτική του Γιάννη Κακλέα, ο οποίος έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει τη νέα αυτή παραγωγή.

Φήμες ή πραγματικότητα;

Πιστεύουμε και ελπίζουμε το δεύτερο. Και ο Αντώνης Ρέμος, σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση, φρόντισε να επιβεβαιώσει τα περί 3ωρης παράστασης σε "πολύ διαφορετικό" στυλ από ό.τι έχουμε συνηθίσει και με πιθανή ώρα έναρξης τις 10 το βράδυ.

Τα σημάδια προμηνύουν μια μεγάλη παραγωγή για το φετινό χειμώνα από την Άννα. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψιν τις πληροφορίες του oktv για ακριβούς μηχανισμούς σκηνικών και την Άννα να τραγουδάει στο... νερό, τότε μάλλον θα παρακολουθήσουμε μια παραγωγή χωρίς προηγούμενο!

Source: http://www.fannatics.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου