Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Στη Λεμεσό η πρωτιά στις εισαγωγικές


Χαρούμενη για την καρποφορία των κόπων της δηλώνει η Δέσποινα Κυριάκου Παπαϊωάννου, από τη Λεμεσό, η οποία πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις, με το απόλυτο εικοσάρι, εξασφαλίζοντας θέση στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η Δέσποινα δηλώνει πως η χρονιά ήταν δύσκολη, με πολύ διάβασμα και λιγότερο χρόνο για ξεκούραση και έξοδο, ωστόσο το αποτέλεσμα θεωρεί πως δικαιώνει αυτούς τους κόπους και τις προσδοκίες των γονιών της.

Παιδί 6μελούς οικογένειας, η 18χρονη Δέσποινα έχει στο ενεργητικό της μια σειρά από πρωτιές και επαίνους, τόσο για τις επιδώσεις της στο σχολείο, όσο και στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στη ρυθμική γυμναστική.

Η μεγάλη της αγάπη για τους αριθμούς και τη λογιστική ξεκίνησε στην Α’ Λυκείου και συνεχίστηκε μέχρι σήμερα, με τελευταία διάκριση της, το χάλκινο μετάλλιο στη Λογιστική Ολυμπιάδα 2013.

Στις δηλώσεις της, η Δέσποινα ευχαρίστησε τους γονείς, τους καθηγητές και τους φίλους της για τη στήριξη που έτυχε όλο αυτό το διάστημα.

Η μητέρα της, Μαρία Παπαϊωάννου, ανέφερε πως η συγκίνηση είναι μεγάλη, όπως και η χαρά για το γεγονός ότι ανταμείφθηκαν όλοι αυτοί οι κόποι, προσθέτοντας πως «η Δέσποινα πάντα είχε μια ιδιαίτερη ωριμότητα στο να θέτει στόχους, να παλεύει για τους στόχους της, να τους υλοποιεί και να βάζει και τις σωστές προτεραιότητες».

Source: http://ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου