Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Σοκ στο Παγκόσμιο Στίβο! Ντοπέ οι Τάισον Γκέι και Ασάφα Πάουελ

Σε επιδημία πάει να εξελιχθεί η χρήση απαγορευμένων ουσιών στο στίβο. Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με αγωνία τις τελευταίες εξελίξεις που θέλουν τους δύο σπρίντερ να είναι ντοπέ.

Ο καλύτερος Αμερικανός σπρίντερ και κάτοχος του ρεκόρ Ηνωμένων Πολιτειών στα 100 μέτρα, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και όπως ο ίδιος διαβεβαίωσε, «δεν υπήρξε κάποιο σαμποτάζ. Βασικά εμπιστεύτηκα κάποιον και με απογοήτευσε». Στις 16 Μαϊου ελήφθη το δείγμα και ο ίδιος περιμένει την ανάλυση του δεύτερου.

Ο 30χρονος Ολυμπιονίκης έχει αποσύρει τη συμμετοχή του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου που θα διεξαχθεί στη Μόσχα.

Ντοπέ βρέθηκε και ο Ασάφα Πάουελ. Ο Τζαμαϊκανός πρώην ρέκορντμαν στα 100 μέτρα, έδωσε δείγμα στος εθνικούς αγώνες και βρέθηκε θετικός σε διεγερτική ουσία. Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε και η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του. Ο Πάουελ θα χάσει και αυτός το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου στη Μόσχα.

Η ανθρωπότητα βλέπει με αγωνία τις εξελίξεις και έχει σοκαριστεί. Η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου και ευχή όλων είναι να σταματήσει εδώ αυτή η... επιδημία.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου