Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Πίσω από τα σίδερα οι εννέα Λεμεσιανοί για τα βίαια επεισόδια στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

- Οι περισσότεροι παραδέχθηκαν ενοχή ενώπιον τουΕπαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας
- Οι βίαιες συγκρούσεις σημειώθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης-Απόλλωνα.
- Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας, του 20χρονου , ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, με εγκαύματα.

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας, οδηγήθηκαν το πρωί τα εννέα πρόσωπα, ηλικίας 20 μέχρι 35 ετών, τα οποία συνελήφθηκαν χθες βράδυ, βάση δικαστικού εντάλματος.

Το δικαστήριο Λάρνακας, διέταξε όπως οι δύο από τους υπόπτους τεθούν υπό 5νθήμερη και οι υπόλοιποι υπό τριήμερη κράτηση, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.
Οι εννέα νεαροί φαίνεται να εμπλέκονται στα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, σε φιλικό αγώνα στη Λάρνακα.

Η αστυνομία Λάρνακας σε συνεργασία με την αστυνομία Λεμεσού, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες βράδυ στη Λεμεσό ,τους εννέα νεαρούς. Ανακρινόμενοι, οι περισσότεροι συλληφθέντες φαίνεται να παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους στα επεισόδια.
Εναντίον των συλληφθέντων εξετάζονται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση του νόμου κατά της Βίας στα γήπεδα, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, συμπλοκής, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και επιθετικών οργάνων καθώς και άλλων αδικημάτων.

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 20χρονου

Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Λευκωσίας, συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 20χρονος από τη Λεμεσό, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο 20χρονος λόγω εισπνοής αναθυμιάσεων διασωληνώθηκε και τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου