Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πυροβόλησαν τον ληστή των φούρνων - Χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο

-  Υπό κάλυψη αστυνομικός πυροβόλησε τον ληστή σύμφωνα με τον ΑΝΤ1

- Μπήκε σε φούρνο στη Λακατάμια με κουκούλα για να κλέψει τις εισπράξεις και τον πυροβόλησε υπο κάλυψη αστυνομικός
- Ο ληστής χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο, κρίσιμες οι επόμενες ώρες
- Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας προσπαθούν να εντοπίσουν την ταυτότητα του ληστή


Γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα σε αρτοποιείο στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λακατάμια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει ο αστυνομικός μας συντάκτης Δημήτρης Ιωάννου, ο ληστής φορώντας κουκούλα και με την απειλή μαχαιριού ζήτησε από την υπάλληλο τα λεφτά του ταμείου.

Την ίδια στιγμή εμφανίστηκε υπό κάληψη αστυνομικός ο οποίος παρίστανε τον πελάτη, στο πλαίσιο επιχείρησης της αστυνομίας για εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, προσπάθησε να τον συλλάβει και εκείνος τράπηκε σε φυγή.  Ο υπο κάληψη αστυνομικός τον πυροβόλησε προειδοποιητικά δύο φορές στα πόδια, ο ληστής του επιτέθηκε με το μαχαίρι και ο αστυνομικός τον πυροβόλησε στο στήθος και στο κεφάλι.

Ο ληστής έπεσε αιμόφυρτος στην είσοδο του φούρνου ο οποίος κρατούσε ακόμα το μαχαίρι και στο άλλο χέρι κινητό τηλέφωνο. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και εισήχθει στο χειρουργείο. Η κατάστασή του σύμφωνα με τους γιατρούς κρίνεται κρίσιμη.


Η σκηνή αποκλείστηκε και μετέβει ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος θα δημιουργήσει αυτοψία στη σκηνή του αιματηρού περιστατικού.


Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας προσπαθούν να εντοπίσουν την ταυτότητα του ληστή με το κουζινομάχαιρο ο οποίος τους τελευταίους μήνες έγινε ο φόβος και ο τρόμος των αρτοποιείων με τις απανωτές ληστείες του Παγκύπρια.

source: newsitcy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου