Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Το 26ο Κύπελλο και 16ο νταμπλ στην ιστορία του κατέκτησε ο Ολυμπιακός Πειραιώς εν μέσω αμφισβήτησης



Το 26ο Κύπελλο και 16ό νταμπλ στην ιστορία του κατέκτησε το Σάββατο ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Στον τελικό του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και είναι νταμπλούχος Ελλάδος για το 2012-2013.


Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 13΄ με τέρμα του Ράγιος και ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 42` με τέρμα του Φουστέρ. Στην παράταση, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο με τέρματα του Τζιμπούρ στο 98` και του Αμπντούν στο 119` με πέναλτι.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ήταν ο μη καταλογισμός πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού σε χέρι του Μανιάτη στο 68`, κάτι το οποίο θα επέφερε και την αποβολή του διεθνή μεσοαμυντικού, καθώς και η πρόκληση σύρραξης στον αγωνιστικό χώρο, στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, ανάμεσα σε ανθρώπους και ποδοσφαιριστές του Αστέρα και του Ολυμπιακού, χωρίς, ωστόσο, να πάρει μεγάλη έκταση. Στο σημείο αυτό αποβλήθηκαν ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών Φρανσουά Μοδέστο και ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Εμάνουλε Περόνε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου