Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Ο άνθρωπός σας είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει. Τα επαγγελματικά σας έχουν μείνει λίγο πίσω γιατί είστε σε μια περίοδο εσωτερικής αναζήτησης και ασχολείστε μόνο με οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ Αν θέλετε απαντήσεις ίσως πρέπει να επισκεφτείτε έναν αστροψυχολόγο για να σας βοηθήσει. Μην αλλάζεις αποφάσεις τις οποίες έχεις πάρει.
ΔΙΔΥΜΟΙ Άπειρες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας έχουν κουράσει, αλλά από την άλλη πλευρά σας αποφέρουν και σημαντικές οικονομικές απολαβές. Φρόντισε και λίγο το ταίρι σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Επειδή, έχετε μια τάση για σπατάλες, καλό θα ήταν να προσέξετε λίγο το πορτοφόλι σας. Οι δύσκολες στιγμές πονάνε και όχι οι... εύκολες.

ΛΕΩΝ Χαίρετε άκρας υγείας και όταν βρίσκετε ευκαιρία, πραγματικά το γλεντάτε. Ειστε σε μια τρισευτυχισμένη φάση και ίσως φταίει η τύχη που είναι με το μέρος σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Αυτός είναι ο μήνας σας. Αν και δεν λείπουν τα προβλήματα, κυρίως από ανθρώπους του περιβάλλοντός σας οι οποίοι σας υπονομεύουν, καταφέρνετε να επιβιώνετε.
ΖΥΓΟΣ Η προοπτική βελτίωσης είναι πολύ μεγάλη και μην ξεχνάτε: Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρηθήκατε πολύ αλλά τώρα θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς οι κόποι σας σε όλους τους τομείς και κυρίως τον οικονομικό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η έκπληξη είναι όλη δική σας. από την εβδομάδα αυτή και για πολύ καιρό μπαίνετε σε μια φάση κατά την οποία ότι βάζετε στο μυαλό σας το πετυχαίνετε.
ΤΟΞΟΤΗΣ Όλα σας πάνε όχι απλώς καλά, αλλά εξαιρετικά. Τα επαγγελματικά σας είναι σε άνοδο, τα οικονομικά σας φανταστικά και όλα γενικά εξελίσσονται προς το καλύτερο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες γιατί είναι μοναδικές. Κάθε αύριο και καλύτερο τις επόμενες μέρες. Μην ξεφύγεις από τον έλεγχο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Οι προηγούμενοι μήνες δεν ήταν και οι καλύτεροι της ζωής σας. Τα... ατυχήματα δεν έλειψαν σε καμία περίπτωση και ορισμένοι ίσως να πέρασαν αρκετά δύσκολα. Τώρα όμως τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται και να μπαίνετε σε μια σειρά.
ΙΧΘΕΙΣ Διανύετε μια πολύ καλή περίοδο. Αν είστε σπουδαστές καλό θα ήταν να συγκεντρωθείτε λίγο στις υποχρεώσεις σας γιατί είστε κάπως επιρρεπείς στο να ξεμυαλίζεστε εύκολα τώρα.

showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου