Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ηθοποιός του Mega Κύπρου αντέδρασε για το μισθό του

Δυσαρεστημένος με το μισθό του και τη συνεργασία του με το Mega φαίνεται ότι είναι ο Ερμογένης Σκιτίνης, που φέτος συμμετέχει στη δραματική σειρά «Δακτυλίδι της φωτιάς». 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Like.com.cy, ο νεαρός τραγουδιστής συμφώνησε με το κανάλι να λαμβάνει το ποσό των 1500 ευρώ το μήνα, ανεξάρτητα με τον αριθμό των επεισοδίων που θα εμφανιζόταν, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Η επιταγή που πήρε στα χέρια του για τη μέχρι σήμερα συμμετοχή του, ήταν κατά 1100 ευρώ λιγότερα από το ποσό που είχε συμφωνηθεί, με τους ιθύνοντες να προβάλλουν ως δικαιολογία την εμφάνισή του σε μόνο τέσσερα επεισόδια. Η αθέτηση της συμφωνίας τους εξόργισε τον τραγουδιστή, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φαίνεται ότι «απείλησε» να κινηθεί νομικά εναντίον τους, αφού στα χέρια του έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με το συγκεκριμένο ποσό.





Το γεγονός θορύβησε τη διεύθυνση του σταθμού κι έτσι κάλεσαν τον τραγουδιστή στα γραφεία τους για να λύσουν την μεταξύ τους παρεξήγηση. Όπως μαθαίνουμε, για όλα αυτά, δεν έχει άμεση ευθύνη το κανάλι, καθώς το πρόβλημα προέκυψε κατόπιν κακής συνεννόησης με στέλεχος της παραγωγής, το οποίο σύμφωνα πάλι με τις πληροφορίες μας, απομακρύνθηκε λόγω κι άλλων προβλημάτων στο παρελθόν.

Πηγή: www.socialista.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου