Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Χαμένο αεροσκάφος: Tο αγωνιώδες σήμα από τον Κύπριο πιλότο και η εξαφάνιση του δύο λεπτά μετά

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tothemaonline.com, το δικινητήριο αεροσκάφος τύπου «Dembo», το οποίο κυβερνούσε Κύπριος πιλότος, το όνομα του οποίου κατέχουμε, αλλά για λόγους δεοντολογίας, δεν μπορούμε ακόμη να δώσουμε στη δημοσιότητα, είχε απογειωθεί στις 17:04 από αεροδρόμιο της Πάφου. Συγκυβερνήτης του αεροσκάφους ήταν άντρας από το Λίβανο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, 25 ναυτικά μίλια νότια της Λάρνακας, προτού το αεροσκάφος εισέλθει στον εναέριο χώρο του Λιβάνου, εξαφανίστηκε από το ραντάρ και έχασε κάθε επαφή με το Κυπριακό Κέντρο Ελέγχου.

Τα μέλη του Κέντρου Ελέγχου, επιχείρησαν αρκετές φορές να ανακτήσουν επικοινωνία με το αεροσκάφος, χωρίς όμως να λάβουν καμία απολύτως απάντηση από το πλήρωμα.

Ο πιλότος του αεροσκάφους, επικοινώνησε με το μαζί τους, αναφέροντας ότι αντιμετωπίζουν τεχνικό πρόβλημα, στις 19:02. Δύο λεπτά μετά την πρώτη επικοινωνία, τα αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης, με την συμβολή των ισραηλινών C-130 και ενός ακόμη λιβανικού αεροσκάφους. Στο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης βρίσκεται και ο Υπουργός Συγκοινωνιών, Μάριος Δημητριάδης.

Πηγή; www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου