Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό δημιουργεί κάποια ένταση στην σχέση και φέρνει το παρελθον στο παρόν. Προσοχή στα προσωπικά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ Έχετε ανάγκη από ηρεμία και ξεκούραση. Η σεληνιακή έκλειψη θα σας δημιουργήσει εντασεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ακριβώς μια ημέρα μετά από μία ιδιαίτερη ευοίωνη συμμαχία ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό όλα έφτιαξαν. Έτσι δημιουργήθηκε μια ιδιαίτερη προσωπική και επαγγελματική φιλία και την οικοδόμηση σχέσεων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας. Μια ημέρα πριν τη σεληνιακή έκλειψη, τα πάντα ρυθμίζονται έτσι ακριβώς όπως εσύ τα επιθυμείς.

ΛΕΩΝ Η ανάδρομή στάση στην οικογένεια σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να διορθώσετε τα λάθη του χθες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η πανσέληνος και η έκλειψη ανακατεύει το σύμπαν και σας δίνει επαγγελματική και οικονομική σταθεροποίηση με θετικές και ευοίωνες εκπλήξεις

ΖΥΓΟΣ Προχωρώντας μέσα στον τομέα της επικοινωνίας σας και έχοντας μόλις βγει από μια δύσκολη συμμαχία με τον Ουρανό στον τομέα των σχέσεων σας, ο Άρης είναι τώρα μια εξίσου ισχυρή συμμαχία με τις δυνάμεις της φιλίας να σας στηρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Υπάρχει μια στενή συμμαχία που σχηματίζει μεταξύ του εισοδήματος, την εργασία και τις δυνάμεις κάτι το μοναδικό. Οι μέρες αυτές σας βοηθούν να αποδείξετε επιτέλους τις δυνάμεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Έχετε το δικαίωμα της επιλογής στην σχέση σας. Ένα ταξίδι σας φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπο που πλέον αλλάζει ευχάριστα τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ενίσχυση της χρηματοοικονομικής εμπιστοσύνης σας και την ανάδειξη μιας εταιρικής σχέσης. Νέο πρόσωπο στη ζωή σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο τυχερός Δίας έρχεται στον τομέα της σχέσης σας δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα θετικό σκηνικό σε σχέση με τα προσωπικά, επαγγελματικά και τους φίλους.

ΙΧΘΕΙΣ Συναισθηματικές αλλαγές και νέες επαγγελματικές δραστηριότητες είναι το σκηνικό της ημέρας για σας. Προσοχή σε κατάθλιψη.

Source : showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου