Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΑΗΚ: Δόσεις τέλος από εδώ και εμπρός για την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος

Με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου η ΑΗΚ σταματά την παροχή διευκολύνσεων για την αποπληρωμή λογαριασμών που παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Η νέα πολιτική της ΑΗΚ, υπαγορεύει άμεση εξόφληση ολόκληρου του οφειλόμενου ποσού, από εδώ και στο εξής, είτε αυτό αφορά λογαριασμούς οικιακής, ή εμπορικής χρήσης.

Η διευθέτηση θα αφορά λογαριασμούς, η ημερομηνία πληρωμής των οποίων έχει παρέλθει, μετά δηλαδή από 21 ημέρες, από την ημέρα έκδοσης τους.

Οι διευκολύνσεις στις πληρωμές, θα συνεχιστούν μέχρι την εξόφληση των παλαιών λογαριασμών που εκκρεμούν, για τους οποίους ήδη οι καταναλωτές έχουν έρθει σε συμφωνία με την ΑΗΚ.

Στο μέλλον όμως, η Αρχή Ηλεκτρισμού δεν θα είναι σε θέση να παραχωρεί τις ίδιες διευκολύνσεις, για την κατανάλωση που θα γίνεται από εδώ και στο εξής.

Η ΑΗΚ, θεωρεί ότι τα ποσά που συσσωρεύονται καθιστούν ασύμφορη τη λειτουργία του οργανισμού, καθώς μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2014 τα χρωστούμενα για οικιακή χρήση, ανέρχονταν στα 12 εκατομμύρια ευρώ και στα 17,5 εκατομμύρια για εμπορική χρήση.


Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου