Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Ίσως η καλή σας διάθεση χαλάσει από κάποια εμπόδια ή προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη δουλειά σας. Μην πανικοβληθείτε και βάλτε τη λογική σας να λειτουργήσει ώστε να λυθούν όλα ανώδυνα και με λιγότερες απώλειες

ΤΑΥΡΟΣ Σταθερότητα και ηρεμία επικρατούν στον τομέα αυτό την εποχή αυτή. Η τρυφερότητα και η αγάπη που δείχνετε στο σύντροφό σας κάνουν τη σχέση σας πιο όμορφη και δημιουργική και σας χαρίζουν ταυτόχρονα μια ηρεμία και χαλάρωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ Μην αφήνετε εκκρεμότητες και λύστε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν άλυτα γιατί θα παρουσιαστούν ξαφνικά και θα σας χαλάσουν το κέφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Θέλετε να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να απολαύσετε, όμως προβλήματα και υποχρεώσεις από το παρελθόν και το παρόν δε σας αφήνουν. Φροντίστε να λύσετε όλα τα θέματα και να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ Είναι καιρός να ξεκουραστείτε και να αφήσετε τις έγνοιες του γραφείου μακριά. Χαλαρώστε και χαρείτε τις διακοπές σας όσο περισσότερο μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Αν ηρεμήσετε και δείτε τα πράγματα πιο ήρεμα και ψύχραιμα μπορεί να βιώσετε όμορφες και τρυφερές στιγμές. Μην είστε καχύποπτοι και μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ Λόγω της κακής σας ψυχολογίας δεν είστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί και δραστήριοι. Φροντίστε να είστε ήρεμοι και να μην αφήσετε την κακή σας ενέργεια να χειροτερέψει τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Πάθος, ένταση και ενέργεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εβδομάδας αυτής. Fuinopvro ι είναι μια εποχή που ξυπνά τις αισθήσεις σας και γενικά σας κάνει πιο ερωτικούς και σέξι.

ΤΟΞΟΤΗΣ Έχετε αφιερωθεί ολοκληρωτικά στη διασκέδαση και ίσως αυτό να σας οδηγήσει στην παραμέληση κάποιων καθηκόντων σας. Φροντίστε πριν φύγετε να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Κάποια εμπόδια και λίγη γκρίνια είναι πιθανό να υπάρχει την εβδομάδα αυτή στη σχέση σας, θα περάσει όμως γρήγορα, επαναφέροντας την ηρεμία και τη σταθερότητα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σε γενικές γραμμές είναι καλά και σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για άνοδο και αύξηση οικονομικών απολαβών. Αν τις χειριστείτε κατάλληλα, θα κερδίσετε πολλά μεσοπρόθεσμα.

ΙΧΘΕΙΣ Μην αφήνετε τους γύρω σας να σας κάνουν ότι θέλουν. Καλό θα ήταν να έχετε δύναμη και πίστη στις δυνατότητες και ικανότητες σας. Πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να μην είστε τόσο αδύναμοι και ευκολόπιστοι.

Source : www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου