Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

«Χάδια» σε επωνύμους που εμπλάκηκαν σε σοβαρά τροχαία

Την αντίδραση της Διεύθυνσης Τροχαίας Λεμεσού προκαλεί ο χειρισμός υποθέσεων σοβαρών δυστυχημάτων στα οποία εμπλέκονται επιφανείς πολίτες.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το ΡΙΚ, η Διεύθυνση Τροχαίας Λεμεσού απέστειλε σχετική επιστολή στην οποία αναφέρεται σε τρεις συγκεκριμένες υποθέσεις ζητώντας εξηγήσεις για τις ποινές που επιβλήθηκαν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι σε δύο υποθέσεις που αφορούσαν θανατηφόρα δυστυχήματα, το Δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 3 χιλιάδων ευρώ, προσωρινή στέρηση άδειας οδηγού και βαθμούς ποινής, ενώ στην Τρίτη υπόθεση όπου ανήλικη κατέστη τετραπληγική, δεν επιβλήθηκε καμία ποινή στον κατηγορούμενο για το δυστύχημα.

Η Τροχαία Λεμεσού ζητεί εξηγήσεις από τη Νομική υπηρεσία, σημειώνοντας ότι και οι τρεις υποθέσεις εκδικάστηκαν από τον ίδιο δικαστή, ενώ στις δύο από αυτές ο συνήγορος υπεράσπισης ήταν το ίδιο πρόσωπο. Το άλλο ερώτημα που θέτει η τροχαία είναι γιατί δεν ασκήθηκε έφεση στις συγκεκριμένες αποφάσεις από την Νομική Υπηρεσία.

Σε παρέμβαση του ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, δήλωσε άγνοια για το θέμα λέγοντας ότι δεν έλαβε καμία επιστολή αφού αποδέκτης ήταν ο Αρχηγός Αστυνομίας.

Source : sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου