Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΚΥΠΡΟΣ: ΟΙ 16ΧΡΟΝΕΣ ΗΤΑΝ "ΓΑΤΕΣ" ΣΤΗΝ....

Προτίμηση σε ακριβά είδη ένδυσης είχαν νεαρές οι οποίες συνελήφθησαν για κλοπή.

Τη Δευτέρα το απόγευμα εντοπίσθηκαν δύο 16χρονες και δύο 17χρονες συνοδευόμενες από ένα 17χρονο να φεύγουν από καταστήματα της Λεμεσού με είδη ένδυσης, τα οποία παρέλειψαν να πληρώσουν. Στην κατοχή της μιας από αυτές, που κατάγεται από τη Λάρνακα, βρέθηκαν είδη αξίας 276 ευρώ, ενώ άλλης κοπέλας, που κατάγεται από την Αραδίππου, είδη αξίας 145 ευρώ. 

 Ανακρινόμενες οι νεαρές παραδέχθηκαν ότι μαζί με τον νεαρό έκλεψαν και από άλλα δύο καταστήματα της Λεμεσού, τα οποία ανέλαβαν να εντοπίσουν και να τα υποδείξουν στους ανακριτές. Κατά την πορεία των εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι η σπείρα ενέχεται και σε άλλες τρείς κλοπές ειδών ένδυσης από καταστήματα της οδού Ζήνωνος Κιτιέως στη Λάρνακα. Με ενέργειες του ΤΑΕ Α.Δ. Λάρνακας μεταφέρθηκαν χθες στη Λάρνακα για να γίνουν έρευνες στα σπίτια τους και να ανακριθούν σχετικά. 

 Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι και τα τρία καταστήματα ήσαν εφοδιασμένα με αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα εντοπισμού ειδών ένδυσης που φέρουν ειδικό μηχανισμό, που αν δεν αφαιρέθηκε στο ταμείο θα έχει ως αποτέλεσμα να ηχεί προειδοποιητικός συναγερμός. Διερευνάται αν κατόρθωσαν να τον αφαιρέσουν πριν εγκαταλείψουν τα καταστήματα.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου