Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ - Η δεύτερη μεγάλη απόφαση του Καϊάφα…

Η πρώτη ήταν να επιλέξει τον ποδοσφαιριστή που θα παραχωρηθεί, αφού οι θέσεις ξένων/κοινοτικών στο ρόστερ είχε υπερκαλυφθεί.

Όπως έγινε γνωστό από χθες βράδυ, ο Κακουμπάβα θα παραχωρηθεί για την διάρκεια ενός έτους, κατά την διάρκεια του οποίου θα εξετάζεται από την τεχνική ηγεσία η πορεία του. Ο Κώστας Καϊάφας ενημέρωσε την διοίκηση για την απόφαση του και ο Δώρος Σεραφείμ έδωσε επίσημη μορφή στο θέμα.

Πλέον, το «τριφύλλι» βρίσκεται στο ψάξιμο μέσου που θα κάνει την διαφορά και θα δώσει στην ομάδα την ποιότητα αλλά και το κάτι παραπάνω, που ο κόουτς έχει εντοπίσει ότι απουσιάζει στο χώρο του κέντρου. Η διοίκηση είναι θετική στο να γίνει άλλη μια προσθήκη, αυτός που καλείται για δεύτερη φορά να πάρει μεγάλη απόφαση, είναι ο Καϊάφας.

Για να αποκτηθεί μέσος τότε θα πρέπει να αποχωρήσει ένας από το ρόστερ, αλλά ποιος άραγε θα είναι αυτός; Τα σενάρια λένε Αλίπιο, αλλά αυτό δεν αποτελεί ούτε κάτι σίγουρο, ούτε κάτι δεδομένο. Ο κόουτς επεξεργάεται διάφορα στο μυαλό του και εφόσον θέλει να αποκτήσει μέσο, τότε πρέπει να ξεκαθαρίσει και ποιον παίκτη θα εισηγηθεί στη διοίκηση για να αποχωρήσει.

Ομολογουμένως πολύ δύσκολη απόφαση για τον τεχνικό της Ομόνοιας αφού για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Δυναμό Μόσχας ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει, θα πρέπει να δηλωθεί τουλάχιστον 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι, που είναι στις 21 Αυγούστου. Εφόσον δεν γίνει τώρα η προσθήκη, πιθανότατα αυτό να συμβεί με την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Σε μια άλλη εξέλιξη ο Μιχάλης Σεργίου βρίσκεται στη Ρωσία για να παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι της Δυναμό Μόσχας με την Γιάφα που αρχίζει στις 14:00.

- Source : http://www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου