Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

H ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ MERSEDES - BENZ S CLAS

Για όποιον έχει μοχθηρούς εχθρούς, τότε η ασφαλέστερη λύση για τις μετακινήσεις του δεν είναι άλλη από μία θωρακισμένη Mercedes.
Όπως θα καταλάβατε, δεν μιλάμε για μια απλή S-Class αλλά για την θωρακισμένη εκδοχή της, η οποία έχει δεχτεί όλες τις ενισχύσεις για να αντέχει σε σφαίρες, ρουκέτες, εκρήξεις και διάφορα άλλα …κακά. 




Βλέπετε, η νέα S-Class Guard είναι ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει όποιος έχει εχθρούς, αλλά και μία από τις βαρύτερες λιμουζίνες καθώς το βάρος της φτάνει τα 4.815 kg Φυσιολογικό ακούγεται κάτι τέτοιο, καθώς στο απόβαρο των 2.165 kg της απλής S600 έχουν προστεθεί δεκάδες κιλά από ατσάλι, αλεξίσφαιρα κρύσταλλα πάχους 10 mm, κέβλαρ, ειδικό ρεζερβουάρ για να αντέχει στις ριπές και διάφορα άλλα υλικά. 

Έτσι, κάτω από το καπό της υπέρβαρης θωρακισμένης S-Class Guard δεν θα μπορούσε να υπάρχει άλλος από τον V12 με τα διπλά turbo που αποδίδει 530 PS.Όσο για την τιμή πώλησης, ενδεικτικά αναφέρουμε πως στις ΗΠΑ κοστίζει από 324.000€ (όταν η απλή S600 έχει 124.000€), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν ανάλογες θωρακισμένες εκδόσεις των M-Class, G-Class και E-Class.

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου