Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ 06/08/2014 - 08:52 Έφυγε για Σκόπια (pics - δηλώσεις)

Τον δρόμο προς στα Σκόπια πήρε η Ομόνοια, η οποία την Πέμπτη θα αντιμτωπίσει την Μέταλουργκ στον επαναλυπτικό του 3-0 της Λευκωσίας, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην αποστολή συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους ο Ρενάτο Μαρκάσα που είναι πανέτοιμος. Εκτός είναι ο Σκαραμουτσινιο που είναι τραυματίας.

Η αναχώρηση για τα Σκόπια είναι στις 09:00, , όπου αναμένεται να φτάσει στις 11:25, με ναυλωμένη πτήση της Astra Airlines.

Η ομάδα θα προπονηθεί στις 20:00, στο στάδιο που θα διεξαχθεί ο αγώνας της Πέμπτης (07/08), το εθνικό στάδιο Σκοπίων «National Arena Philip II», με την προπόνηση να είναι ανοικτή μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά, όπως προνοούν οι σχετικοί κανονισμοί.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καϊάφας, θα παραθέσει στις 19:30 δημοσιογραφική διάσκεψη, στην αίθουσα δημοσιογραφικών διασκέψεων του «National Arena Philip II».

Πριν την αναχώρηση της αποστολής, ο Άγης Ιακωβίδης έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ:

«Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με κάθε σοβαρότητα. Είναι το δεύτερο ημίχρονο ενός αγώνα πρόκρισης και έτσι το βλέπουμε. Δεν θέλουμε να έχουμε τον τίτλο του φαβορί. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Θα δώσει μια μάχη 90 λεπτών για να πάρει αυτό που θέλουμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό, η αντιμετώπιση του αγώνα είναι σοβαρή. Ελπίζω και στο γήπεδο να μας βγει ένα καλό παιχνίδι και να έρθει η πρόκριση. Ένας τραυματισμός υπάρχει, εκείνςο του Σκαραμοτσίνο», ανέφερε αρχικά και συνεχίζοντας συμπλήρωσε για τις πληροφορίες για Κακουμπάβα και Αλίπιο.

«Είναι αυθαίρετα τα δημοσιεύματα, δεν στηρίζονται σε τίποτε. Δεν ασχολούμαστε με τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή, εκτός από τον αγώνα. Το ποδόσφαιρο θέλει συνεχώς αποφάσεις. Την κατάλληλη στιγμή, η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ θα παίρνουν τις κατάλληλες αποφάσεις».

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου