Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΕΛ - Πανέτοιμοι για να κουνήσουν σεντόνι

Η τελευταία φορά που κουνήθηκε το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ στο ΓΣΠ ήταν στις 27 Μαρτίου του 2012 όταν ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε τη μεγάλη Ρεαλ στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Όπως είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια η UEFA αναβάθμισε τους αγώνες των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα υπάρχει κανονικά η τελετουργία του σεντονιού όπως και ο ύμνος της διοργάνωσης. Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ελσίνκι (19:30, Cytavision) για να φέρει ξανά το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ στο ΓΣΠ.

Ο Γιώργος Δώνης δέχτηκε το χαρακτηρισμό για το παιχνίδι ως «ο αγώνας της χρονιάς» και αυτό δείχνει την κρισιμότητα που έχει η σημερινή αναμέτρηση. Η πρόκριση είναι αδιαπραγμάτευτη για την ομάδα της Λευκωσίας. Η εξασφάλιση των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ είναι απόλυτα επιβεβλημένη για την ομαλή λειτουργία της Εταιρείας. Στο πλευρό των «γαλαζοκιτρίνων» θα βρίσκονται πάνω από 16 χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες οι οποίοι αναμένεται να μετατρέψουν το ΓΣΠ σε «ηφαίστειο».

Η Ελσίνκι δεν έχει άλλη επιλογή από το να βγει από το καβούκι αργά η γρήγορα για να ψάξει το γκολ. Η ομάδα τουΜίκα Λεκοσούο θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα πρώτα λεπτά και στη συνέχεια και θα επιδιώξει κάποιο γκολ από τις αντεπιθέσεις που θα κάνει. Οι Φιλανδοί είναι αρκετά επικίνδυνοι αφού από τη μέση και μπροστά έχουν πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές.

Ο ΑΠΟΕΛ επιβάλλεται να έχει μια σωστή αμυντική λειτουργία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι Φιλανδοί επιτίθενται τις περισσότερες φορές από το πλάγια για αυτό και οι ακραίοι χαφ του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δίνουν βοήθειες στουςΑντωνιάδη και Σέρτζιο.

Ο Γιώργος Δώνης δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα των «γαλαζοκιτρίνων» σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο 1ο παιχνίδι στη Φιλανδία. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ξεκαθάρισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι ο Εφραίμ δεν μπορεί να παίξει περισσότερο από 30 λεπτά. Κατά συνέπεια δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο αρχικό σχήμα όμως είναι δεδομένο ότι θα μπει κάποια στιγμή στο παιχνίδι.

Ο Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-4-2 με τους Γκόμες και Χαραλαμπίδη να αγωνίζονται στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σέρινταν τον οποίο θα πλαισιώσει ο Ντε Βινσέντι.

Η πιθανή ενδεκάδα:
Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Αντωνιάδης, Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες, Χαραλαμπίδης, Ντε Βινσέντι, Σέρινταν

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου