Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΕΛ - Υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις

Η Διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη φάνηκε συνεπέστατη και έκανε πράξη τα λεγόμενα της. Με την ανακοίνωση του Ραφίκ Τζιμπούρ θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έγιναν πανίσχυροι με τις φετινές μεταγραφές και έχουν όλα τα φόντα για να προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να υπερασπιστούν το τίτλο του πρωταθλητή στην Κύπρο. Έγιναν αρκετές οικονομικές υπερβάσεις από τη διοίκηση της ομάδας και μόνο με είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει απόσβεση.

Πολλοί φίλοι των «γαλαζοκιτρίνων» υποστηρίζουν ότι το φετινό ρόστερ της ομάδας είναι ποιοτικότερο από αυτό του 2011-12, όταν ο ΑΠΟΕΛ έφτασε μέχρι και τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα συμμεριστούμε αυτή την άποψη αφού οι «γαλαζοκίτρινοι» χωρίς καμία υπερβολή διαθέτουν δυο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση.

Ιωάννου, Εφραίμ, Καρλάο, Ντε Βινσέντι, Παπάζογλου, Τζιμπούρ (θα ανακοινωθεί εντός της μέρας) και Άλεξ Κωνσταντίνου ανεβάζουν το ΑΠΟΕΛ σε ένα άλλο επίπεδο. Αν εξαιρέσουμε τον Άλεξ Κωνσταντίνου οι υπόλοιποι είναι ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές. Από αυτούς που έφυγαν, μόνο ο Ολιβέιρα ήταν ενδεκαδάτος ενώ φέτος έχουν γίνουν 5 ποιοτικές προσθήκες (δεν υπολογίζουμε το Ντε Βινσέντι ο οποίος ήταν και πέρσι) που αναμένεται να ανεβάσουν τον ανταγωνισμό στην ομάδα αφού πλέον κανείς δεν έχει σίγουρη θέση στο αρχικό σχήμα.

Source : www.24sports.com.cy

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου