Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Εντατικοί έλεγχοι Αστυνομίας ενόψει διακοπών

Οι στοχευόμενες επιχειρήσεις της αστυνομίας για πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων και του εγκλήματος θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν ενόψει και των διακοπών του Αυγούστου, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, με αφορμή δυο χθεσινοβραδινές εκστρατείες σε Λευκωσία και Λεμεσό.


Σε δηλώσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ο κ.Αγγελίδης ανέφερε ότι πέραν των καθιερωμένων ελέγχων που γίνονται από τα διάφορα τμήματα της δύναμης, η Αστυνομία θα πραγματοποιεί στοχευόμενες εκστρατείες για θέματα τροχαίας και πρόληψη των εγκλημάτων, ενώ έστειλε ιδιαίτερο μήνυμα προς τους οδηγούς "να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας".

Αναφερόμενος στη χθεσινοβραδινή επιχείρηση στη Λευκωσία, είπε πως αυτή πραγματοποιήθηκε από μέλη της ΑΔΕ Λευκωσίας και της ΜΜΑΔ, μεταξύ των ωρών 19:00 και 5:00 και επικεντρώθηκε στις Λεωφόρους Γρίβα Διγενή, Προδρόμου και Αρχαγγέλου.

"Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας έγιναν συνολικά 72 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 82 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα", ανέφερε και πρόσθεσε ότι, μεταξύ άλλων, προέκυψαν 27 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα, 9 καταγγελίες για μη χρήση ζώνης ασφαλείας και 9 καταγγελίες για χρήση κινητού τηλεφώνου. Επίσης, συνέχισε, κατακρατήθηκαν δυο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και δυο αυτοκίνητα.

Ο κ. Αγγελίδης σημείωσε πως, στη βάση παραπόνων πολιτών για οχληρία αλλά και εξετάσεων της ίδιας της αστυνομίας, θα συνεχίσουν να γίνονται εκστρατείες στις συγκεκριμένες περιοχές και ειδικά στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Σε ότι αφορά στην εκστρατεία στη Λεμεσό, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε πως αυτή διεξήχθη μεταξύ των ωρών 21:00 και 3:00, με τη συμμετοχή διαφόρων τμημάτων της ΑΔΕ Λεμεσού και της ΜΜΑΔ και επικεντρώθηκε σε περιοχές της τουριστικής Γερμασόγειας, όπου έγιναν έλεγχοι σε κέντρα αναψυχής, σε διάφορα σημεία της πόλης αλλά και σε πάρκα, λόγω παραπόνων για οχληρία.

Από την εκστρατεία στη Λεμεσό έγιναν 6 συλλήψεις οδηγών και άλλες 37 εξώδικες καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

- Source : http://www.sigmalive.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου